Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θοδωρής Κολυδάς: Δεν θα επηρεάσει τη χώρα το Rex Blocking

7 Οκτωβρίου, 2016 by Σταματίνα

kollidas-theodore-708

Μπορεί όλοι από χθες να μιλούν για το σπάνιο φαινόμενο Rex Blocking που θα πλήξει τη χώρα και θα ρίξει απότομα τη θερμοκρασία, ωστόσο, σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά, η πτώση του υδραργύρου δεν οφείλεται εκεί.

«Η διάταξη Rex στην Ανατολική Ευρώπη μπορεί να είναι σπάνιο φαινόμενο, αλλά δεν είναι “υπεύθυνο” για την πτώση της θερμοκρασίας στη χώρα μας. Μπορεί η πτώση τη θερμοκρασίας από τους 32 βαθμούς στους 25 να είναι αισθητή, αλλά παράλληλα αγαπητοί φίλοι είναι και… κανονική !!! Βλέπετε, άμα συνηθίζεις να ζεις με 30αρια+ τότε το φυσιολογικό σου φαίνεται και παράξενο. Στο video του καιρού δείτε πως το χαμηλό γίνεται οπιθοδρομούν και κινείται από τα ανατολικά προς τα δυτικά ενώ το βαρομετρικό υψηλό στις Σκανδιναυικές χώρες δημιουργεί τον εμποδισμό . Για τους γνώστες της Μετεωρολογίας παραθέτω ένα αξιόλογο άρθρο για “φρεσκάρισμα” γνώσεων. :-)», έγραψε στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος.

 

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2016 at 22:12 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply