Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Μπουτάρης ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των συνεργατών του

6 Οκτωβρίου, 2016 by Σταματίνα

butaris-5-10-708

Τις παραιτήσεις όλων των διορισμένων σε θέσεις αιρετών συνεργατών του, εγγράφως, ζήτησε ο Γιάννης Μπουτάρης, στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος μίλησε για διαδικαστικό θέμα, προσθέτοντας ότι δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές. Πληροφορίες του thestival αναφέρουν ότι οι διορισμένοι σύμβουλοι δεν εξέφρασαν αντίρρηση και εντός των επόμενων ημερών ο κ. Μπουτάρης θα έχει στο γραφείο του τις παραιτήσεις που ζήτησε.

«Ζητώ τις παραιτήσεις επειδή ο Τύπος γράφει διάφορα και λέει ότι θα κάνω ανασχηματισμό. Δώστε τις παραιτήσεις για να υπάρχουν στο γραφείο μου και όταν έρθει η στιγμή θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Μη νομίζετε ότι θα κάνω κάτι τρομερό σε αλλαγές», τους είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, παρενέβη, τονίζοντας ότι οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων είναι εκλεγμένοι από το λαό και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με πρόσωπο της αρεσκείας του Δημάρχου άρα δεν θα έχει νόημα η παραίτησή τους.

Πρόσθεσε όμως ότι σε περίπτωση που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης του δημάρχου προς το πρόσωπό του ο ίδιος θα θέσει άμεσα την παραίτησή του. Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε ότι τον εμπιστεύεται και έτσι έκλεισε το θέμα.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2016 at 22:13 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply