deliveryΒάλε τέλος στο “χαλασμένο τηλέφωνο” που καταλήγει στη λάθος παραγγελία και τελείωσε με την ατέρμονη αναζήτηση του ιδανικού φυλλαδίου την ώρα που “πεινάς σαν λύκος”.

Τα καλύτερα των Γρεβενών είναι ήδη εδώ:

zoomserie

Coffee Island

απόλαυση

PLEASURE PIZZA

Ζιώγας

ψητό ουσίες ΓΡΕΒΕΝΩΝ

kotaki

Pizza Piazza

ΕΚΑΒΗ

σουβLike bar

MILANEZZA pizza

Το Online Delivery είναι για τη διαδικασία παραγγελίας φαγητού, ότι και το ΑDSL Internet στο διαδικτυακό σερφάρισμα. Πόσοι εξακολουθούν να διαθέτουν σύνδεση με κάρτα, το επονομαζόμενο και αλλιώς καβουριστήρι (από το θόρυβο που έκανε ώσπου να συνδεθεί); Γιατί να συνεχίζεις τότε να κάνεις τις παραγγελίες σου από το τηλέφωνο; Χρεώνεσαι την κλήση, ενδέχεται να πέσεις σε εκνευριστικό κύριο/α που θα σου χαλάσει τη διάθεση πριν καν παραλάβεις το φαγητό σου και το χειρότερο: Είναι πολύ πιθανό να σημειώσει λάθος την παραγγελία ή τη διεύθυνση ή και τα δύο με αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση να καταλήξεις να τρως κάτι που δεν έχεις παραγγείλει και στη χειρότερη να μην φας ποτέ.

Tο deliveras.gr αποτελεί το No.1 site αποκλειστικών προσφορών για online delivery φαγητού στην Ελλάδα.


Τώρα και στα Γρεβενά
Σου επιτρέπει να πραγματοποιείς οnline παραγγελίες στο λεπτό, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από τα μεγαλύτερα καταστήματα deilvery. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει μέχρι στιγμής πάνω από 2500 επώνυμα καταστήματα και αλυσίδες φαγητού όπως Simply Burgers, Pizza Hut, Roma Pizza, Pizza Fan, Πίτα του Παππού και πολλές πολλές ακόμη, αλλά και τα καλύτερα συνοικιακά καταστήματα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Διάλεξε αυτό που θες σε τρία βήματα

Με 3 απλά βήματα, μπορείτε να παραγγείλετε online αυτό που επιθυμείτε, από τα μεγαλύτερα ονόματα της γεύσης.

  1. Πληκτρολογείτε μία διεύθυνση και αυτόματα εμφανίζεται μια λίστα με όλα τα delivery που κάνουν παράδοση στην περιοχή σας, με βάση την κουζίνα που έχετε επιλέξει.
  2. Eπιλέγετε το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραγγείλετε.
  3. Προσθέτετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι σας και ολοκληρώνετε την παραγγελία.

Πραγματοποιείται αμέσως η παραγγελία σας, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Πληρώνετε με την παραλαβή, όπως δηλαδή κάνατε πάντα.

Γιατί να το επιλέξεις;

Η διαδικτυακή πλατφόρμα του, εκτός του ότι σου αποκαλύπτει κάθε κατάστημα σε ακτίνα… παράδοσης γύρω από το σπίτι σου, μοιάζει ιδιαίτερα αξιόπιστο. Ένας στους δύο πελάτες που το χρησιμοποιούν παραγγέλνει τουλάχιστον άλλη μια φορά μέσα στο μήνα μέσα από την πλατφόρμα.

Επιπλέον, παραγγέλλοντας μέσω διαδικτύου μπορεί κανείς να επωφεληθεί από τις προσφορές που δίνει το εστιατόριο μόνο για την εν λόγω εφαρμογή, που αποτελεί άλλωστε και το No 1 site αποκλειστικών προσφορών για Online Delivery φαγητού. Και κάτι ακόμη… το πρόγραμμα σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις με μια παραγγελία και τρόφιμα από διαφορετικά καταστήματα. Σκέψου πόσο χρόνο και ταλαιπωρία μπορείς να γλιτώσεις με αυτό τον τρόπο, ειδικά τα βράδια που μαζεύεστε σπίτι για ταινία ή μπάλα και δεν μπορείτε τα τα βρείτε στο αιώνιο δίλημμα: Πίτσα ή σουβλάκι;


Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βρεις αυτό που αναζητάς, επιλέγοντας την κουζίνα που “τραβάει η όρεξή σου. Σουβλάκια και πίτες, burgers, μαγειρευτά, κινέζικο, αλλά και παγωτά, γλυκά και καφέδες είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες που μπορεί να επιλέξει κανείς.

news247

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.