eksafanisinew708Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης της Άννας Τερζίδου από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μόνη της στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης και είναι καλά στην υγεία της.



Αμέσως κλήθηκε η μητέρα της, η οποία πήγε στο τμήμα. Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμείνει μέχρι να έρθει να την πάρει ο πατέρας της από τη Θεσσαλονίκη. Και αυτό επειδή την επιμέλεια της ανήλικης κοπέλας την έχει ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το newspost.gr η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον 58χρονο πατέρα της για τον οποίο είπε ότι είναι πολύ αυστηρός, ούτε με την μητέρα της η οποία είναι χρήστρια ναρκωτικών ουσιών. Το ίδιο δήλωσε και για τον αδερφό της ο οποίος είναι μετανάστης στη Γερμανία. Η ανήλικη κοπέλα, είπε στους αστυνομικούς πως θέλει να μείνει με την θεία της, 35 ετών, που διαμένει στην Αθήνα και πλέον η Εισαγγελέας Αθηνών εξετάζει κατά πόσο είναι εφικτό αυτό να συμβεί.

Υπενθυμίζεται πως η Αννα είχε εξαφανιστεί από τις 8 Σεπτεμβρίου από την περιοχή της Περιστερώνας, όπου μένει μαζί με τον πατέρα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.