Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»: Ελάτε να μάθετε χορό, ακόμα και LATIN…

2 Οκτωβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Εμπάτε αγόρια στο χορό κορίτσια στα τραγούδια ….
%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%bbΟ Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» ανακοινώνει ότι κατά την

φετινή χορευτική περίοδο θα λειτουργήσει και τμήμα χορών LATIN κάθε Πέμπτη στις 20.00 και στην συνέχεια θα γίνονται τα μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού.

Οι εγγραφές νέων μελών όλων των ηλικιών που θέλουν να πλαισιώσουν τα τμήματα παραδοσιακών χορών, χορών Latin και παραδοσιακού τραγουδιού γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και ώρα 20.00 έως 22.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας που βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης Σωκράτη Μπλιούρα 2 (απέναντι απ’ την κεντρική είσοδο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6973233801 και 6944685773 όλες τις ημέρες και ώρες.
Μελετούμε προσεκτικά με πολύ μεράκι και διδάσκουμε με σεβασμό και σοβαρότητα τις παραδοσιακές αξίες του τόπου και της χώρας μας.
Σηκωθείτε απ’ τους καναπέδες, βγείτε απ’ τα σπίτια σας και ελάτε κοντά μας να ξεμουδιάσετε και να ταξιδέψει το μυαλό σας μακριά απ’ τα προβλήματα της καθημερινότητας σε βουνά, κάμπους και θάλασσες. Σε χοροστάσια απόμακρων χωριών και γραφικά λιμάνια.

O Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος Μπουκάλης Δημήτριος

This entry was posted on Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2016 at 11:41 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply