Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ηλεία: Νεκροθάφτες μέθυσαν και έχασαν τον νεκρό που μετέφεραν

2 Οκτωβρίου, 2016 by Σταματίνα

nekrofora-1-10-708

Η απόφαση του οδηγού και του συνοδηγού νεκροφόρας να κάνουν μία στάση, ενώ μετέφεραν έναν νεκρό, είχε απρόβλεπτες συνέπειες.

Οι δύο τους, σύμφωνα με το patrastimes, μετέφεραν τη σορό ενός άνδρα σε χωριό στην Ηλεία, την περασμένη Παρασκευή. Στη διαδρομή, αποφάσισαν να κάνουν μία στάση λίγα χιλιόμετρα πριν από τον προορισμό τους και άρχισαν να πίνουν τσίπουρο.

Ομως, έχασαν το μέτρο. Οταν αποφάσισαν να ξεκινήσουν και πάλι το ταξίδι, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της νεκροφόρας, με αποτέλεσμα να ανοίξει η πίσω πόρτα του οχήματος. Το φέρετρο πετάχθηκε πολλά μέτρα μακριά και η σορός του άνδρα εκτοξεύθηκε έξω από αυτό.

Λίγο αργότερα, ο οδηγός και ο συνοδηγός εντόπισαν τη σορό, αλλά δεν ήταν δυνατόν να παραδοθεί σε αυτή την κατάσταση. Ετσι, ξεκίνησε αγώνας δρόμου για να σταλούν νέο φέρετρο και νεκροφόρα, όπως και υπάλληλοι του γραφείου τελετών.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς του νεκρού αναζητούσαν τους μεταφορείς της σορού, καθώς εκείνοι πριν αποφασίσουν να κάνουν τη στάση είχαν ειδοποιήσει ότι φτάνουν σε λίγη ώρα στον προορισμό τους. Τελικά τους εντόπισαν και η εικόνα που αντίκρισαν είχε ως αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν απίστευτες σκηνές.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2016 at 22:42 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply