Ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Πρωτέα
p9283592
Με την προσθήκη δύο ακόμη, έμπειρων παικτών, η ομάδα των Γρεβενών ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Από την Τετάρτη (28-9) στο δυναμικό της ομάδας του Πρωτέα, ανήκουν πλέον ο Βασίλης Κόττας και ο Παύλος Σαββίδης, και οι δύο πρώην παίκτες του Άργους Ορεστικού, με πολλά παιχνίδια στο ενεργητικό τους στα γήπεδα της Β’Εθνικής κατηγορίας. Αυτό σημαίνει όμως περισσότερη δουλειά, τόσο από τους ίδιους όσο και από την πλευρά του προπονητή Γιάννη Χασιώτη, που καλείται να “παντρέψει” πολλούς αξιόλογους παίκτες, έτσι ώστε να πετύχει ο…γάμος.


Για πρώτη φορά, ο προπονητής του Πρωτέα, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που θα έχει φέτος στη διάθεσή του, αν και για μερικούς ήταν το πρώτο τους παιχνίδι, με ότι αυτό συνεπάγεται, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό των Γρεβενών την πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Τιτάνες νίκησαν με 66-60, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή, αυτή τη φορά στον Παλαμά, όπου όπως συμφώνησαν και οι δύο προπονητές των ομάδων, εκεί, (σε αντίθεση με ότι έγινε στα Γρεβενά), όποιος παίκτης συμπληρώνει πέντε φάουλ θα αποχωρεί.
Δείτε εικόνες (με μεγαλύτερη ανάλυση στο facebook) :


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.