terzid
Αγωνία επικρατεί για την τύχη της 16χρονης Άννας Τερζίδου απο τον Περιστερώνα Θεσσαλονίκης η τύχη της οποίας αγνοείται εδώ και20 ημέρες…

Η Άννα Τερζίδου εξαφανίστηκε στις δύο το μεσημέρι από το σπίτι του πατέρας της στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, όπως επικαλέστηκε για να πάει για μπάνιο στη θάλασσα με φίλους της και έκτοτε δεν επέστρεψε ποτέ. Η Άννα έχει ύψος 1,69 μ., ζυγίζει  60 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, καφτάνι και καλοκαιρινές παντόφλες.

Επίσης φοράει σκουλαρίκι στο δεξιό μέρος της μύτης. “Λόγω της πολυήμερης απουσίας της ανήλικης από την οικία της, η οικογένεια της ανησυχεί ιδιαίτερα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί στην Αστυνομία το γεγονός ότι η δήλωση εξαφάνισης για το παιδί έγινε από τον πατέρα της σχεδόν δύο εβδομάδες μετά!

Ο ίδιος φέρεται να δικαιολόγησε αυτή του την καθυστέρηση με την λογική ότι νέο κορίτσι είναι και ενδεχομένως να ήταν κάπου με φίλους της και όπως ισχυρίστηκε αυτή η λογική ενισχύθηκε από το γεγονός ότι και πέρυσι η κόρη του είχε εξαφανιστεί με παρόμοιο τρόπο με τον φίλο της και κάποια στιγμή επέστρεψε…

Η Άννα είναι κόρη χωρισμένων γονέων και την επιμέλειά της έχει ο πατέρας της στον Περιστερώνα Θεσσαλονίκης, ενώ η μητέρα της μένει μόνιμα στην Αθήνα. Οι Αρχές επικοινώνησαν μαζί της, αλλά εκείνη υποστήριξε πως το παιδί δεν πήγε σε εκείνη.

Πλέον οι Αρχές και λόγω των πολλών ημερών που πέρασαν άστοχα, από την εξαφάνισή της, έδωσαν προτεραιότητα στην έκδοση ανακοίνωσης και Amber Alert, καθώς επίσης στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και του προφίλ της στο Facebook.

Ειδικά, στο τηλέφωνο έχουν δώσει μεγάλη σημασία οι Αρχές ενώ το προφίλ της στο Facebook φέρεται να το έχει απενεργοποιήσει. Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζει παράλληλα κάποιες μαρτυρίες που στηρίζονται σε ομοιότητα και την ήθελαν να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο. Παράλληλα με το “Χαμόγελο του Παιδιού” ανακοίνωση και έκκληση προς τους πολίτες για πληροφορίες έχει εκδόσει και η Αστυνομία.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν εντοπίσει τυχόν αυτοκτονικές τάσεις της 16χρονης από το παρελθόν, παρά μόνο τάσης φυγής και έτσι πιστεύουν ότι κάπου βρίσκεται και ενδεχομένως όχι μόνη. Πρόσθετα, οι Αρχές αναζητούν τον φίλο της με τον οποίο πέρυσι είχαν εξαφανιστεί μαζί για να του πάρουν κατάθεση.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.