mesi_12

Οι τζιχαντιστές του ISIS έχουν σκορπίσει τον θανάτο παγκοσμίως με τα χτυπήματα τους και τώρα βάζουν… πλώρη και με απειλές μέσω του ποδοσφαίρου και διάσημων ποδοσφαιριστών.

Με 80 βουρδουλιές στην κεντρική πλατεία της πόλης Ράκα κινδυνεύει όποιος συλληφθεί από το ISIS να φοράει φανέλα του Λιονέλ Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο και ορισμένων μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ευρώπης.

Τις τελευταίες ημέρες, στελέχη του καθεστώτος μοιράζουν στους δρόμους της πρωτεύουσας του Ισλαμικού Κράτους φυλλάδια στα οποία απεικονίζονται οι ομάδες των οποίων τις φανέλες απαγορεύεται οι πολίτες να φορούν ή να έχουν στην κατοχή τους.

Πρόκειται για τις εμφανίσεις των συλλόγων Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Μίλαν, ενώ  επίσης απαγορεύονται οι φανέλες των εθνικών ομάδων της Γαλλίας, της Γερμανίας,  των ΗΠΑ και της Αγγλίας.

Ταυτόχρονα, οι Τζιχαντιστές έχουν βάλει στη μαύρη λίστα, γενικότερα τα προϊόντα των εταιρειών Adidas (Γερμανία) και Nike (ΗΠΑ).

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.