Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Google θέλει να εξαγοράσει το Twitter

24 Σεπτεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

twitt708

Ισχυροί μνηστήρες από τον χώρο της τεχνολογίας, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να αγοράσουν την εξαιρετικά δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Μεταξύ αυτών είναι η Google και η Salesforce.com. Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC η εταιρεία Twitter θα λάβει σύντομα επίσημη πρόταση εξαγοράς.

Μετά τα νέα, η μετοχή της Twitter στην προ-αγορά της Wall Street είχε εκτίναξη άνω του 15%.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «βλέπει» με θετικό μάτι ένα πιθανό deal, με ανώνυμες πηγές από το περιβάλλον της Twitter, να ξεκαθαρίζουν ωστόσο, ότι το ενδεχόμενο πώλησης δεν είναι άμεσο.

«Δεν υπάρχει καμία έμπρακτη εξασφάλιση ότι το deal θα γίνει πραγματικότητα» διευκρινίζουν παράλληλα.

Βέβαια, σημειώνουν με νόημα, ότι η διαδικασία βρίσκεται σε θετικό momentum και εφόσον οι προσπάθειες αποδώσουν καρπούς, τότε το deal θα επιτευχθεί πριν το τέλος του έτους.

Οι πιθανοί αγοραστές ενδιαφέρονται τόσο για το παραγόμενο περιεχόμενο, όσο και για τη θέση της Twitter ως εταιρεία media.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, 2016 at 19:03 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply