ΔΗΚΕΒΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2016
Η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων έπεσε με τη γιορτή λήξης που κράτησε δύο φθινοπωρινά απογεύματα της Πέμπτης  και της Παρασκευής.

Ότι είχαν δημιουργήσει, κατασκευάσει, ανακαλύψει οι εξερευνητές του καλοκαιριού στήθηκαν με πολύ προσοχή και επιμέλεια στο χώρο του παιδικού τμήματος της βιβλιοθήκης  και έτσι ετοιμάστηκε μια πολύ όμορφη, καλλιτεχνική, πολύχρωμη  κι ενδιαφέρουσα έκθεση.

Από νωρίς το απόγευμα οι μικροί μας φίλοι συνοδευόμενοι από γονείς, παππούδες  ή και μόνοι τους με χαμόγελα και καλή διάθεση παρευρέθηκαν στο χώρο της βιβλιοθήκης. Ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων βλέποντας το πολύ πλούσιο υλικό ήταν αποτυπωμένος στα πρόσωπα τους. Τα  παιδιά μαζί με την διοργανώτρια και συντονίστρια της καλοκαιρινής εκστρατείας Λίτσα Ταρλατζή  ξεναγούσαν στην έκθεση με ζήλο και προθυμία κι εξηγούσαν  στο κάθε πάνελ μπροστά, την περιγραφή της  κάθε δράσης στους γονείς τους.  Εκείνοι παρακολουθούσαν με προσήλωση κι ενδιαφέρον, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους.

Στη συνέχεια  η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Προύφα  απένειμε στους φίλους μας το βραβείο του καλύτερου εξερευνητή, παίρνοντας το με καμάρι και φανερό ενθουσιασμό. Αμέσως μετά τα παιδιά έγραψαν σ’ ένα σταντ  τις πιο όμορφες αναμνήσεις , λέξεις και εικόνες που τους έμειναν από τις δράσεις του καλοκαιριού. Μας συγκίνησαν πραγματικά κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο για εμάς που περάσαμε αυτό το υπέροχο καλοκαίρι μαζί με τους ακούραστους εξερευνητές  και μοιραστήκαμε μαζί τους μοναδικές στιγμές χαράς,  αστείρευτης φαντασίας , συνεργασίας και συναρπαστικών ανακαλύψεων.

Ο ωραίος χώρος, η άψογη διάθεση όλων των παρευρισκομένων μικρών και μεγάλων, τα εκπληκτικά εκθέματα,  η μουσική που απλωνόταν στο χώρο κι ο πολύ πλούσιος μπουφές που ήταν τοποθετημένος στον εξωτερικό χώρο της βιβλιοθήκης, δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα που μας παρέσυρε όλους και μας γέμισε με εικόνες και συναισθήματα.

Ευχαριστούμε ολόψυχα την Άννα Μαρία Σπανού για τον πολύ πλούσιο παιδικό μπουφέ που πρόσφερε εις μνήμη του πατέρα της, Συμεών Σπανό και του πεθερού της,  Χρήστου Κορέλλα  χαρίζοντας έτσι μια άλλη όψη στη γιορτή λήξης. Επίσης  όλους τους εθελοντές που μας βοήθησαν με πολύ μεράκι κι αγάπη, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Την υπεύθυνη της καλοκαιρινής εκστρατείας Λίτσα Ταρλατζή καθώς και την Ευαγγελία Προύφα για τη βοήθεια της στο στήσιμο της έκθεσης.  Τον Σταύρο Χασπερίδη για την προώθηση  όλων των δράσεων στον τοπικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τη Νέλλη Ασλανίδου και την Γεωργία Κόπανου για το σερβίρισμα στους παρευρισκόμενους της γιορτής ,τον Απόστολο Σφέτκο για την  φωτογραφική κάλυψη της γιορτής. Ακόμα όλους όσους παρευρέθηκαν, μικρούς και μεγάλους ,που με την  θετική τους παρουσία  έδωσαν πανηγυρική νότα στη γιορτή!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.