seirhnaΤώρα που πέρασαν οι μέρες κι έχουμε συναισθανθεί όλοι τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του

αγαπημένου μας «Κοκονία» με το παρόνομά του, του γελαστού παιδιού, θεωρούμε χρέος και υποχρέωση να εκφράσουμε την οδύνη μας για τον οικογενειάρχη, φίλο, συγγενή, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου και της «ΣΕΙΡΗΝΑΣ»

Η απώλεια του Θόδωρου μας συνέθλιψε και μας σόκαρε. ΄Ηταν το παιδί που μεγαλώσαμε μαζί και η πολυσχιδής προσωπικότητά του και ο χαρακτήρας του εκφράστηκαν με την έντονη παρουσία του στα κοινά. Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας, χοροδιδάσκαλος, πάντα δήλωνε παρών και συνείσφερε με τις δυνάμεις του στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας στο χωριό μας.

΄Ηταν λεβέντης ο Θόδωρος και άριστος οικογενειάρχης. Μετανάστευσε πριν λίγα χρόνια στη Γερμανία για να προσφέρει καλύτερη προοπτική στα τρία παιδιά του.

Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, τρέχει με απίστευτους ρυθμούς… και η τραγικότητα είναι μέρος της. Χάσαμε έναν νέο άνθρωπο και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά, τους γονείς και τις αδερφές του και ευχόμαστε ο Θεός να τους χαρίσει αντοχή και δύναμη σ’ αυτήν την οδύνη.
Ο σεβασμός, η μνήμη και η αγάπη κερδήθηκαν από το Θόδωρο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Μπαζάκας Φώτης      Ασλανίδης Δημήτριος
Πρώην Πρόεδρος           Γεν. Γραμματέας
Πολιτιστικού Συλλόγου Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ
«ΤΟ ΛΕΙΨΟΚΟΥΚΙ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.