14361236_1436561056359066_8150061390746363952_o

Πραγματοποιήθηκε στo Βελβεντό Κοζάνης σε αίθουσα του ΑΓΝΑΝΤΙ HOTEL, η Ετήσια Τεχνική Συγκέντρωση του ΣΥΔΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης). Το παρών έδωσαν 40 περίπου μέλη του Συνδέσμου.

Τα θέματα της Τεχνικής Συγκέντρωσης ήταν οι αλλαγές που ισχύουν από την περσινή περίοδο, σύμφωνα με την FIVB(σφάλματα στο φιλέ), Ομοιομορφία και 2ος Διαιτητής του καθηγητή και πρώην Διεθνή διαιτητή κ.Βασίλη Ράπτη, η Τέχνη της Διαιτησίας του κ.Βασίλη Κοκοτσάκη καθηγητή διαιτησίας, Πρωτόκολλο αγώνων για Τοπικά και Εθνικά πρωταθλήματα του κ.Γιώργου Διαμαντόπουλου καθηγητή διαιτησίας, τέλος οδηγίες-σωστή συμπλήρωση για το Φύλλο αγώνος.

Στην τεχνική συγκέντρωση του ΣΥΔΠΕΜ παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ κ.Νεκτάριος Χαλβατζής όπου χαιρέτισε τις εργασίες και απόνειμε αναμνηστική πλακέτα στον αντιπρόεδρο του σωματείου Πήγασος Κοζάνης κ.Παναγιώτη Μηχανετζίδη για την βοήθειά του προς τον σύνδεσμο.

Βραβεύτηκε ο πρώην διαιτητής κ.Μπέμπης Κωνσταντίνος για την προσφορά του στο άθλημα και τον σύνδεσμο, όπως επίσης και οι εν ενεργεία διαιτητές κ.Βένος Χρήστος, κ.Όμηρος Χριστοφορίδης και η κα Μαρίνα Ψαρρά για την συμμετοχή τους στο World League και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ που πραγματοποιήθηκαν στην Κοζάνη.

Ευχαριστούμε στον Αντιπρόεδρο της ΕΣΠΕΜ κο Μοσχά Γεώργιο για την παρουσία του στην εκδήλωσή μας και για τον ίδιο λόγο τον Πρόεδρο του σωματείου Αρίων Πτολ/δας κο Πέτκο Αναστάσιο.
Τέλος το ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ ευχαριστεί τον Περιφερειακό Σύμβουλο και μέλος του ΣΥΔΠΕΜ κ.Γρηγόριο Γιαννόπουλο για την αμέριστη βοήθειά του στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου, όπως για τον ίδιο λόγο ο ΣΥΔΠΕΜ ευχαριστεί δημόσια την Εταιρεία Τουρισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία συμπαραστάθηκε στην προσπάθεια μας αυτή!!

Οι διαιτητές εκτός των άλλων είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές του Δήμου Σέρβιων-Βελβεντού Κοζάνης και να βιώσουν την Κοζανίτικη φιλοξενία.
Τέτοια γεγονότα αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση της περιοχής μας και δημιουργούν παρακαταθήκη για το μέλλον.

Το Δ.Σ.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.