Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παράταση στις πληρωμές οφειλών για τις περιοχές που υπέστησαν καταστροφές από την κακοκαιρία

17 Σεπτεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΠαράταση στην πληρωμή οφειλών στο Δημόσιο, πήραν κάτοικοι των περιοχών που υπέστησαν καταστροφές από τις θεομηνίες που έπληξαν τη χώρα το προηγούμενο διάστημα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τ. Αλεξιάδης υπέγραψε τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες παρατείνεται η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους σε συγκεκριμένες περιοχές, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα και λήγουν ή έληξαν μέσα στο διάστημα κήρυξης της εκάστοτε περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Για τον ίδιο λόγο παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμα, αναστέλλεται η είσπραξη των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των ανωτέρω ως και τη λήξη κήρυξης της εκάστοτε περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Οι αποφάσεις αυτές εκδόθηκαν, βάσει σχετικών αποφάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) το οποίο και κηρύσσει την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, την περιοχή και το χρονικό διάστημα.


Διαβάστε σε μορφή PDF, τον πίνακα με τις περιοχές όπου παρατείνεται η ημερομηνία πληρωμής οφειλών.


loading…

This entry was posted on Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2016 at 08:47 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply