Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αντιπεριφέρεια Γρεβενών: Συγκεντρώνουμε βιβλία για την «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ»

16 Σεπτεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΒΙΒΛΙΑΗ Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, σε συνεργασία με γραφείο της Συμπαραστάτριας του πολίτη και της επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τον σύλλογο εργαζομένων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καλεί και προσκαλεί το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς και όλους τους πολίτες της, να δωρίσουν ένα βιβλίο από το περίσσευμά τους, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γρεβενών.


Η δωρεά είναι εθελοντική με απώτερο στόχο τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Η Βιβλιοθήκη Κρατουμένων, αποτελεί σημαντική υποδομή της σύγχρονης φυλακής, για την υποστήριξη, τόσο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων της, όσο και των προγραμμάτων επανένταξης των κρατουμένων στο κοινωνικό περιβάλλον.

Συγκεντρώνουμε βιβλία παλιά, καινούρια, διαβασμένα, ελληνικά, ξενόγλωσσα. «Ένα βιβλίο για τη φυλακή, παράθυρο για την ελευθερία».

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών και γραφείο της Συμπαραστάτριας του πολίτη και της επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, 2016 at 14:03 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply