kim708_30

Γίνεται ένα ξενοδοχείο έξι αστέρων να έχει τις χειρότερες κριτικές στο Trip Advisor;

Φυσικά, αν πρόκειται για το Ryanggang Hotel στην ΠιονγκΓιάνγκ, πρωτεύουσα της Βορείου Κορέας.

Ένα ξενοδοχείο το οποίο χτίστηκε με την προοπτική να γίνει το «καμάρι» του Κιμ Γιονγκ Ουν, ωστόσο εξελίχθηκε σε… φυλακή, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ταξιδιωτών που σχολίασε στο Trip Advisor, το χαρακτηρίζει «βρώμικο, αφιλόξενο και αποκρουστικό».

Η κατρακύλα δεν σταματάει εκεί… Τα λόγια αυτά, συνοδεύονται από φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στους εσωτερικούς χώρους.

Ένας πελάτης έγραψε για τη διαμονή του: «Η κατάσταση του ξενοδοχείου είναι σοκαριστική. Τράβηξα το καζανάκι της τουαλέτας και τα πόδια μου έγιναν μούσκεμα. Τα κρεβάτια ήταν τόσο σκληρά που σκέφτηκα να κοιμηθώ στο πάτωμα».

«Οι δυτικές φυλακές δείχνουν πιο ζεστές και φιλόξενες από αυτό το ξενοδοχείο. Είναι φρικτό», έγραψε ένας Κινέζος ταξιδιώτης.

Μερικά από τα… δυνατά στοιχεία του ξενοδοχείου είναι η προβληματική θέρμανση, η έλλειψη ζεστού νερού και οι δεκάδες βλάβες σε ηλεκτρικές πρίζες, πορτατίφ και ψυγεία.

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.