mpartsa-2Άμοιρη Σέλτικ τι… έμελλε να πάθεις! Η Μπαρτσελόνα ξέσπασε πάνω στην ομάδα του
Μπρένταν Ρότζερς την οποία συνέτριψε 7-0 στην πρεμιέρα του Champions League και διασκέδασε τις εντυπώσεις για την εντός έδρας ήττα από την Αλαβές.

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε χατ-τρικ για έκτη φορά στη διοργάνωση των πρωταθλητών, ενώ σκόραραν και τα άλλα δύο μέλη της… θανάσιμης τριάδας MSN, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.

Στο Παρίσι ο Εντινσον Καβάνι άνοιξε το σκορ μετά από 44 δευτερόλεπτα για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Αλέξις Σάντσες ισοφάρισε στο 78΄, ενώ στο Μόναχο η Μπάγερν του Κάρλο Αντσελότι έκανε περίπατο (5-0) απέναντι στην πρωτάρα Ροστόφ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με νίκη 1-0 από το Αίντχόφεν, με τον Σαούλ να πετυχαίνει το γκολ στο 43΄ και τον Ομπλακ να αποκρούει πέναλτι του Γκουαρντάδο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2΄).

Τέλος, στη Λισαβόνα η Μπενφίκα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της στο ματς με τη Μπεσίκτας, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο 90+3΄ από έναν δικό της παίκτη που αγωνίζεται ως δανεικός στην τουρκική ομάδα, τον Αντερσον Ταλίσκα.

Με ανατροπή έφυγε από την Ουκρανία η Νάπολι, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ του Μίλικ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναβλήθηκε το Σίτι – Γκλάντμπαχ

sa

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στο Μάντσεστερ λίγη ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα του 3ου ομίλου του Champions League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στη Γλάντμπαχ (21:45).

Η νεροποντή μετέτρεψε σε λίγα λεπτά το «Ετιχαντ» σε… πισίνα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπγιορν Κάιπερς, να αναβάλλει το παιχνίδι.
Καιρού επιτρέποντος θα διεξαχθεί αύριο, την ίδια ώρα.

                  Οι αγώνες της Τρίτης
Σκορ
Βασιλεία Λουντογκόρετς  1-1
Παρί Σεν Ζερμέν Άρσεναλ  1-1
Μπενφίκα Μπεσίκτας  1-1
Ντιναμό Κιέβου Νάπολι  1-2
Μπαρτσελόνα Σέλτικ  7-0
Μάντσεστερ Σίτι Γκλάντμπαχ  Αν.
Μπάγερν Μονάχου Ροστόφ  5-0
Αϊντχόφεν Ατλέτικο Μαδρίτης  0-1

ΤΕΤΑΡΤΗ

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Λεβερκούζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Τότεναμ – Μονακό

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Λέγκια Βαρσοβίας – Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισ.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ – Λέστερ
Πόρτο – Κοπεγχάγη

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιουβέντους – Σεβίλη
Λιόν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

loading…

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.