Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θέλετε να χάσετε βάρος; -Μην τρώτε κρέας

13 Σεπτεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

xortofagoi-708a

Λάτρεις του κρέατος, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Αν είστε σε φάση, που θέλετε να χάσετε βάρος, ο πιο γρήγορος τρόπος για να το καταφέρετε είναι να κόψετε το κρέας.

Μελέτη έδειξε πως οι χορτοφάγοι χάνουν δύο φορές πιο γρήγορα βάρος από τους κρεατοφάγους. Κατά τον πρώτο μήνα διατροφής, χάνουν κατά μέσο όρο περίπου 2 κιλά, σε αντίθεση με τους κρεατοφάγους που χάνουν λιγότερο από ένα. Η διαφορά είναι ακόμα πιο αισθητή, όταν κάποιος σταματήσει το κρέας από την αρχή της διατροφής, με την απώλεια να είναι κατά μέσο όρο 2,5 κιλά.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε 1.000 άτομα, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, που την διεξήγαγε να δηλώνει:

«Η έρευνα έδειξε πως το να γίνει κάποιος χορτοφάγος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χάσει βάρος».

«Δεν είναι ότι το άπαχο κρέας έχει πολλές θερμίδες, αλλά το ότι διαπιστώθηκε πως οι κρεατοφάγοι τείνουν να προσλαμβάνουν πιο πολλές θερμίδες, διότι το κρέας μαγειρεύεται με ανθυγιεινό τρόπο. Ενα μπούτι ψητού κοτόπουλου έχει 135 θερμίδες, αλλά φτάνει τις 290 αν είναι fast food. Αυτό κάνει όλη τη ζημιά», υποστηρίζει.

 

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2016 at 14:17 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply