Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Σώρρας έστησε πλακάτ στην Ομόνοια για τα 600 δισ. που λέει ότι έχει

11 Σεπτεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

sorras708

Μια φωτογραφία κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου. Ανθρωποι του Αρτέμη Σώρρα, με πλακάτ και μικρόφωνα, ενημερώνουν στην Ομόνοια πολίτες για το πώς θα εξοφληθούν τα χρέη της Ελλάδας και των Ελλήνων με τα 600 δισ. που έχει!


Το φαινόμενο Σώρρα, το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του πριν από τρία περίπου χρόνια, όταν άρχισε να τάζει εξόφληση του δημοσίου χρέους, αναζωπυρώθηκε το τελευταίο διάστημα. Προ ημερών, ο Σώρρας συγκέντρωσε λαοθάλασσα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για να παρακολουθήσουν την ομιλία του ανθρώπου που δηλώνει πρόεδρος του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις», και έχει ήδη εγκαταστήσει γραφεία σε πολλά σημεία της χώρας.

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην “Ελλήνων Συνέλευσις”», είπε, υποσχόμενος ότι μπορεί να τους πληρώσει την εφορία. Ο Αρτέμης Σώρρας, από την Τρίπολη, κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από τον λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.

 

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, 2016 at 23:18 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply