Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σε εγρήγορση ο Δήμος Γρεβενών για την αποκατάσταση των ζημιών από την θεομηνεία (εικόνες)

11 Σεπτεμβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83-2 Ο Δήμος Γρεβενών, έπειτα από τις σφοδρές και διαρκείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, έχοντας πλήρη εικόνα των καταστροφών που σημειώθηκαν σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο και κυρίως

τους αγροτικούς δρόμους, στο δίκτυο ύδρευσης, σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και ζωικό κεφάλαιο καθώς επίσης σε σπίτια και επιχειρήσεις, έχει προβεί από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων, σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για άμεση αντιμετώπιση τους και αποκατάσταση των ζημιών.
Στα πλαίσια αυτά θα υποβληθεί άμεσα προς την Περιφερειακή Αρχή, με την οποία υπάρχει συνεργασία από την πρώτη στιγμή, ενημερωτικό σημείωμα για το μέγεθος της προκληθείσας καταστροφής το οποίο θα προωθηθεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και στο Υπουργείο Εσωτερικών ώστε να ληφθεί και από μέρους τους η μέριμνα που απαιτείται για την άμεση άρση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Διαβάστε και : Δήμος Γρεβενών: Μέτρα προφύλαξης-οδηγίες προς τους οδηγούς λόγω της θεομηνίας

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, 2016 at 16:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply