mhtsot-karman-708

Στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, σε μια συνάντηση η οποία δεν είχε ανακοινωθεί.

Ο Κώστας Καραμανλής πέρασε το κατώφλι του πολιτικού γραφείου του προέδρου της ΝΔ το μεσημέρι της Παρασκευής, κίνηση που ερμηνεύεται ως μια προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις σχετικά με τη φημολογία για «πάγωμα» στις σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών λόγω της υπόθεσης Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

Μάλιστα ο Κώστας Καραμανλής  θα βρεθεί και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης, στη συνέντευξη που έδωσε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στις σχέσεις του με Καραμανλή και Σαμαρά είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω εισπράξει καμία δυσαρέσκεια από τον Κ. Καραμανλή. Και με τον Σαμαρά και με τον Καραμανλή έχουμε μια πολύ καλή προσωπική σχέση. Σέβομαι απόλυτα την άποψή τους. Την καταθέτουν πάντα σε εμένα κατ’ ιδίαν και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι πρόεδρος και αναλαμβάνω την ευθύνη», ανέφερε.

Σχετικά με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, είπε: «Ο κύριος υπεύθυνος για την περιπέτεια αυτή ήταν και παραμένει στο δικό μου το μυαλό ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος σε μια εποχή, που εν πάση περιπτώσει οι θύελλες της διεθνούς οικονομικής κρίσης είχαν χτυπήσει την Ελλάδα μας είπε ότι ‘’λεφτά υπάρχουν” και, 7 μήνες μετά, βρεθήκαμε σε ένα Μνημόνιο το οποίο αμφιβάλλω αν και ο ίδιος κατάλαβε ακριβώς τι υπέγραψε».

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.