Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απάντηση του πρώην Βουλευτή Γρεβενών, Τιμολέοντα Κοψαχείλη, στον ΣΥΡΙΖΑ και στα δημοσιεύματα περί δίωξής του

Σεπτέμβριος 8th, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣΜετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε  ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ,

για το  το έργο «Μελέτη- Κατασκευή Βιομηχανική επιχειρηματική περιοχή ΒΕΠΕ Γρεβενών»  , ο πρώην Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης σε επιστολή του αναφέρει:

«Μπροστά στα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί με την πολιτική του ο ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να αποπροσανατολίζει την κοινωνία από τα πραγματικά της προβλήματα και να κατασκευάζει ανεμόμυλους για να τους μάχεται στη συνέχεια.

Για το θέμα, που για επικοινωνιακούς και μόνον λόγους έχει ανοίξει για δήθεν σκάνδαλο στα Γρεβενά, και αφορά συμμετοχή μου, το 2009, σε επιτροπή παραλαβής μελετών, έχω να πω ότι «ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν» .

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία κάποιοι πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν ότι οφείλουν να αφήσουν ανεπηρέαστη, να επιτελεί το έργο της. Η αλήθεια θα λάμψει.

Τέλος, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου σε σχέση με κάθε δημοσίευμα στον τύπο και στο διαδίκτυο, που έχει ως στόχο την συκοφάντησή μου και την σπίλωση του ονόματός μου» . 

Τιμολέων Κοψαχείλης
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 8th, 2016 at 07:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply