θεσσαλονΤρεις νεκροί στη Μεσσηνία και τεράστιες καταστροφές στη μισή Ελλάδα είναι ο τραγικός απολογισμός του πρώτου κύματος κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα για φέτος το φθινόπωρο. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες για αγνοουμένους σε Μεσσηνία και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο eleftheriaonline.gr, μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της στο Πήδημα Καλαμάτας μετά τη θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 63χρονη γυναίκα έμενε σε υπόγειο σπίτι το οποίο πλημμύρισε και αβοήθητη πνίγηκε στο νερό. Κατά πληροφορίες, το νερό από τις πλημμύρες στο χωριό είχε φθάσει ακόμα και τα δύο μέτρα σε ορισμένα σημεία.

Νεκρή βρέθηκε και μία 80χρονη γυναίκα η οποία ζούσε σε υπόγεια στην πόλη της Καλαμάτας. Τέλος, ένας 90χρονος επίσης με κινητικά προβλήματα εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Θουρία, το οποίο όμως δεν έχει πλημμυρίσει και εκτιμάται οτι πιθανότατα πέθανε απο άλλη αιτία. Ευτυχώς η γυναίκα που τον φύλαγε και αγνοείτο, βρέθηκε τελικά σώα.

Mια αγνοούμενη στη Θεσσαλονίκη, ψάχνουν ακόμη και στη θάλασσα

Οσον αφορά στην αγνοούμενη στη Θεσσαλονίκη, πληροφορίες αναφέρουν ότι η 53χρονη δεν απαντά από τα ξημερώματα στις κλήσεις που τις κάνει ο σύζυγός της, καθώς και ότι βρέθηκε το αυτοκίνητό της στην περιοχή της Μηχανιώνας, αλλά όχι η ίδια.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον focus fm 103,6, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μηχανιώνας Μένη Βαρσαμόγλου, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζει και η ίδια από τον άνδρα της αγνοούμενης, η γυναίκα γυρνούσε γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα από την δουλειά της στο καζίνο.

Μιλούσε με τον άνδρα της στο τηλέφωνο όταν ο ίδιος της είπε να σταματήσει το αυτοκίνητο και να βγει, κι από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Όπως είπε η κ. Βαρσαμόγλου, γίνονται έρευνες ακόμη και στη θάλασσα, μήπως έχει παρασυρθεί η άτυχη γυναίκα.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.