ΜΕΣΙ

Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εποχής μας.

Πάντα σοβαρός, μετρημένος και ώριμος εντός και εκτός γηπέδων. Τους πρώτους μήνες του 2016 όμως… έγιναν πολλά. Τόσο το σκάνδαλο με την φοροδιαφυγή και την απολογία του στα δικαστήρια, όσο και η νέα αποτυχία με την Εθνική Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα τον «σημάδεψαν».

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε συνέντευξη σε κανάλι της Αργεντινής και απάντησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να αλλάξει χρώμα στο μαλλί του και να το βάψει ξανθό! «Έκανα μια αλλαγή, για να ξεκινήσω από το μηδέν. Έγιναν πολλά και είπα στον εαυτό μου: «Θέλω να τα αφήσω όλα πίσω και να ξεκινήσω από την αρχή».

Αναφέρθηκε και στην απώλεια του Κόπα Αμέρικα και στη δήλωσή του ότι δεν θα ξαναπαίξει με την Εθνική του ομάδα: «Ήταν αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Τα πάντα κατέρρευσαν. Ήταν μεγάλη απογοήτευση».

Υπενθυμίζεται, ασφαλώς, πως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πήρε πίσω την αρχική του απόφαση και θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.


iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.