ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ-728x400
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (02-09-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα από

αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ένας 55χρονος ημεδαπός και μία 42χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 55χρονος, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καφέ-μπαρ, γιατί όπως προέκυψε εξωθούσε στην πορνεία την 42χρονη, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ακολούθως σε έρευνα που έγινε βρέθηκε στην κατοχή του 55χρονου το χρηματικό ποσό των εκατόν τριάντα πέντε (135) ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε ως προϊόν της παράνομης δραστηριότητάς του, ενώ στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι επτά (27) ναρκωτικά δισκία, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.