37f908969726119840ecfadcb960ed2a_L

Η νέα τάση θέλει όλο και περισσότερούς

παραθεριστές να επιλέγουν να διανυκτερεύουν σε ιδιωτικές κατοικίες παρά σε ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

 

Πρόκειται για μια τάση, η οποία προβλέπεται να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια. Οι λόγοι είναι πολλοί: Μια ιδιωτική κατοικία μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι ένα ξενοδοχείο, ενώ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σαν ντόπιοι.

Το HomeToGo, μια μηχανή αναζήτησης ενοικίασης ακινήτων πραγματοποίησε έρευνα σε ιστοσελίδες όπως το HomeAway, το VRBO και η TripAdvisor και ανακάλυψε τις πιο πολυτελείς βίλες του κόσμου.

Αναλυτικά:

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ – ΚΡΟΑΤΙΑ
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 2,563 δολάρια

Η Kaštela βρίσκεται στις Δαλματικές ακτές της Κροατίας, λίγα λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο του Split. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ άτομα και βρίσκεται κυριολεκτικά ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, γεμάτο με ελιές, λεμονιές και πορτοκαλιές. Ακόμη, διαθέτει μια μεγάλη πισίνα, ενώ οι επισκέπτες έχουν εύκολη πρόσβαση στον ωκεανό.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΗΠΑ
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 2,164 δολάρια

Το μεγάλο αυτό πολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης και διαθέτει πανοραμική θέα στο Central Park. Είναι κατάλληλο για έξι άτομα, ενώ περιλαμβάνει μια σύγχρονη κουζίνα-μπαρ, ένα πλήρες καθιστικό και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα του κόσμου.

TALAMONE – ΤΟΣΚΑΝΗ
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 1,203 δολάρια

H «επιβλητική» αυτή βίλα βρίσκεται στο θέρετρο Talamone της Τοσκάνης και μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ άτομα. Διαθέτει πανοραμική θέα στον ωκεανό, μεγάλες βεράντες και ταράτσες, πισίνα και έναν καταπράσινο κήπο. Ακόμη, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να διαβούν ένα ιδιωτικό μονοπάτι και να βρεθούν σε μια μοναχική και πανέμορφη παραλία.

ΑΚΤΗ ΑΜΑΛΦΙ – ΙΤΑΛΙΑ
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 1,095 δολάρια

Περιτριγυρισμένο από δέντρα και αμπέλια, η βίλα «La Solaria» βρίσκεται στην Ακτή Αμάλφι της Ιταλίας και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, κήπους και βεράντες με θέα τη θάλασσα, ενώ κοντά στην οικία μπορούν οι επισκέπτες να βρουν εστιατόρια, καταστήματα και αμέτρητες θαλάσσιες δραστηριότητες.

ΚΡΗΤΗ – ΕΛΛΑΔΑ
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 682 δολάρια

Η «Blue Key Villa» είναι μια τριώροφη κατοικία πάνω στη θάλασσα κοντά στην Αγία Πελαγία της Κρήτης. Η παραλία απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια, ενώ το κατάλυμα διαθέτει όλες τις ανέσεις για αξέχαστες διακοπές.

ROGOZNICA – ΚΡΟΑΤΙΑ
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 619 δολάρια

Eίναι δύσκολο κανείς να επιλέξει ανάμεσα στην πισίνα και τη θάλασσα που προσφέρει αυτό το ακίνητο. Η κροατική αυτή βίλα είναι κατάλληλη για οκτώ άτομα και διαθέτει μια τεράστια αυλή που επιτρέπει στους επισκέπτες να επωφεληθούν το μαγευτικό αυτό περιβάλλον.

AΛΓΚΑΡΒΕ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 465 δολάρια

Η βίλα «Monte Do Olival» βρίσκεται στην περιοχή Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια για οκτώ επισκέπτες. Ακόμη διαθέτει αρκετά γενναιόδωρα χαρακτηριστικά, όπως μια μεγάλη εξωτερική πισίνα, βεράντες και αυλές με θέα τον ωκεανό, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο καθώς και μπάρμπεκιου.

MΑΔΕΡΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 438 δολάρια

Η πολυτελής αυτή βίλα βρίσκεται στα ανατολικά της Αφρικανική ακτής, στη Μαδέρα. Πρόκειται για ένα μικρό νησάκι γνωστό για τα κρασιά και την απίστευτη φυσική ομορφιά του. Το κατάλυμα είναι κατάλληλο για έξι άτομα, ενώ διαθέτει μια απίστευτη θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Οι επισκέπτες ακόμη μπορούν να βρουν αμέτρητα καταστήματα αλλά και θαλάσσιες δραστηριότητες σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια.

ΗΟUT BAY – NΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ
Tιμή ανά διανυκτέρευση: 313 δολάρια

H βίλα «KaapKloof Manor» βρίσκεται στην περιοχή Hout Bay και θεωρείται ιδανική για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη δυτική περιφέρεια της Νότιας Αφρικής. Είναι κατάλληλη για οκτώ επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν από τον κήπο του σπιτιού να θαυμάσουν τη θέα από τα βουνά των Δώδεκα Αποστόλων και τον Ατλαντικό Ωκεανό.

ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ – ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 149 δολάρια

Ο Μαυρίκιος είναι ένα νησί στα ανοικτά των ακτών της Μαδαγασκάρης. Το υπερπολυτελές αυτό κατάλυμα βρίσκεται στο Black River της Μαδαγασκάρης και διαθέτει τις καλύτερες ανέσεις για έξι καλεσμένους, μεγάλη βεράντα και κήπο με πισίνα, καθώς και μια ιδιωτική παραλία.

 

fortunegreece


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.