ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝΣτην απόφαση για πέντε προσλήψεις προχώρησε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Το θέμα έφερε στο σώμα ο εκτελεστικός γραμματέας Παντελής Αργυριάδης, ο οποίος εισηγήθηκε την πρόσληψη πέντε εργαζομένων με σχέση ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών.

Οι θέσεις κατανέμονται: Δύο θέσεις κτηνιάτρων για την Π.Ε. Κοζάνης, μία θέση κτηνιάτρου για την Π.Ε. Γρεβενών, μία θέση οδηγού για την Π.Ε. Καστοριάς και μία θέση Αγρονόμου – Τοπογράφου για την Π.Ε. Φλώρινας.

Ο κ. Αργυριάδης σημείωσε ότι: «η απόφαση του Π.Σ. τον Μάρτιο του 2016 αφορούσε 24 θέσεις που έπρεπε να καλυφτούν, αλλά το ζήτημα εξετάζεται και τυγχάνει της έγκρισης μιας ειδικής επιτροπής η οποία λειτουργεί ήδη από το 2006, στο πλαίσιο του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία εγκρίνει τελικά τις προτάσεις μας. Εγκρίθηκαν πέντε θέσεις, ευελπιστώ ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η οικονομική κατάσταση της χώρας θα επιτρέψει να καλύψουμε κι’ άλλες θέσεις έκτακτου προσωπικού. Θέλω να θυμίσω ότι η κάλυψη της μισθοδοσίας των ανθρώπων αυτών θα γίνει μέσα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους της Περιφέρειας».

e-ptolemeos


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.