cronis-708

Καρδιές καίει στη Γερμανία ένας Έλληνας νέος ηθοποιός. Ο ρόλος που ενσαρκώνει και κάνει τις Γερμανίδες να λιώνουν είναι αυτός ενός φούρναρη!

Ο λόγος για τον Χρόνη Καρακασίδη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, ωστόσο έχει κάνει το πέρασμά του και από την ελληνική TV.

Το 2010 έλυνε γρίφους και έπαιζε «κρεμάλα» με τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ενώ είχε πάρει μέρος και στο τηλεπαιχνίδι «Ελλάδα έχεις ταλέντο».


Ο γεννημένος στις 23 Ιουλίου του 1983 στο Villingen-Schwenningen, κοντά στα γερμανοελβετικά σύνορα, Χρόνης Καρακασίδης αυτή την περίοδο υποδύεται τον Ελληνα φούρναρη στην τηλεοπτική σειρά του RTL «Unter uns» (Μεταξύ μας) και καίει καρδιές!

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo και την Ηλιάνα Πετρίδη, ο νέος ηθοποιός είπε: «Αρχικά θα υποδυόμουν έναν Ιταλό. Με έκαναν όμως Έλληνα, γιατί είχα το κατάλληλο look για να διαφημίσω καλά και τους Έλληνες, όπως είπαν. Ήταν τέλειο αυτό για μένα, γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πατριώτες του εξωτερικού είμαστε φανατικοί. Ζει η Ελλάδα πολύ μέσα μας, γιατί δεν την έχουμε κοντά μας».

Μέσα από το fan club του σίριαλ ψήφισαν 32.028 άτομα και έδωσαν στον Χρόνη τον τίτλο του πιο ωραίου άνδρα. «Με τιμά πολύ που με θεωρούν τον πιο ωραίο άνδρα. Το να σε βραβεύει ένα κανάλι μπορεί να είναι στημένο, ενώ τώρα όλα ήταν από τον κόσμο», λέει ο ίδιος.

 

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.