ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

prvt 2016Την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 ξεκινούν οι εγγραφές των Ακαδημιών Μπάσκετ του Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών.

Με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς θέλουμε να ενημερώσουμε τους αθλητές μας και τους γονείς τους σχετικά με την Ακαδημία και το Σύλλογο.

Στον Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών έχουμε θέσει στόχους πολυδιάστατους, που σχετίζονται με τις δραστηριότητές μας ως αθλητικός σύλλογος του Μπάσκετ που πρωταγωνιστεί στα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα και ως Αθλητική Ακαδημία Μπάσκετ.

Ο Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών λειτουργεί συστηματικά την Ακαδημία Μπάσκετ από το 2005 έχοντας θέσει ως στόχους να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να τους μάθει τα βασικά και τα μυστικά του μπάσκετ. Μαθαίνουμε στα παιδιά να συνεργάζονται ,να πειθαρχούν, να σέβονται κανόνες και αντιπάλους, να κοινωνικοποιούνται, να χαίρονται το παιχνίδι.

Τους μικρούς αθλητές μας τους εκγυμνάζουν προπονητές με εξειδίκευση στο μπάσκετ ικανοί να διαπλάσουν αθλητικό χαρακτήρα που χαρακτηρίζεται από αρχές και ηθικές αξίες,συμμετέχοντας παράλληλα σε τουρνουά και φιλικές αναμετρήσεις ακαδημιών.

Η προσπάθειά μας με τις Ακαδημίες δικαιώνεται με την δημιουργία ομάδων που μετέχουν με επιτυχία στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα παμπαίδων, παίδων κι εφήβων:

Πρωταθλητές Παμπαίδων ΕΚΑΣΔΥΜ: 2011 – 2012

Πρωταθλητές Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ:2000-2001, 2013 – 2014 και 2014 – 2015

Πρωταθλητές Εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ: 1994-1995 και 2015 – 2016

Γινόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των αθλητών που επιθυμούν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα στην καριέρα τους, χωρίς να στεκόμαστε εμπόδιο σ’ αυτό. Με χαρά βλέπουμε μικρούς μας αθλητές να διαπρέπουν ως άντρες σε μικρές και μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Ο Φ.Ο. Πρωτέας συμμετέχει για σειρά ετών και με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χαρίζοντας συγκινήσεις στους φιλάθλους μας και αθλητικές παραστάσεις στους μικρούς αθλητές μας. Για το αγωνιστικό τμήμα μόνιμος στόχος μας είναι η καλή και η κόσμια παρουσία του στο παρκέ. Υλοποιούμε το μεγάλο μας πλάνο να στελεχώνεται η ομάδα από τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του. Συνεργαζόμαστε με ικανούς αθλητές που τους χαρακτηρίζει το ήθος και η αθλητική ποιότητα.

Η δύναμη του Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών είναι τα τμήματα υποδομής του. Χορηγοί, μέλη της διοίκησης, οι προπονητές, αθλητές και φίλαθλοί μας πέρασαν από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Γι’ αυτό και τα φροντίζουμε.Καλωσορίζουμε τα παιδιά και τους γονείς και φέτος στην Ακαδημία Μπάσκετ του Πρωτέα, για μια νέα συναρπαστική χρονιά με προπονήσεις, αγωνιστική δράση, διασκέδαση, καινούργιες φιλίες, νέες εμπειρίες.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ.
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.