Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σπίρτζης: Με τον γιο του Καλογρίτσα έχω σχέσεις

30 Αυγούστου, 2016 by Σταματίνα

spir_0

Την δική του θέση στα δημοσιεύματα περί σχέσεων του με τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια, εκέφρασε ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης και απαντώντας στις βολές που εκτόξευσε εναντίον τους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος.

«Εγώ έχω σχέσεις με το γιο του Καλογρίτσα και όχι με τον ίδιο τον Καλογρίτσα. Ρωτήστε τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ για τις σχέσεις που είχαν με τον κ.Καλογρίτσα χρόνια τώρα. Είναι παλιός στο χώρο του Τύπου ο κ.Καλογρίτσας και είχε πολλές σχέσεις με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.»

Μάλιστα επιτέθηκε και κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για τα σποτάκια που προβάλει τις τελευταίες μέρες κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Όση λάσπη και να ρίχνει ο ΣΚΑΪ, όσοι θέλουν να υπηρετήσουν το παλιό τρίγωνο της διαπλοκής εμάς δεν μπορούν να μας πλήξουν. Και είμαι και φαίνομαι τίμιος» κατέληξε ο υπουργός Υποδομών.

Εν συνεχεία ο κ.Σπίρτζης ερωτώμενος από τον βουλευτών των ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη σχολίασε για την Degea «Είμαστε έτοιμοι για τη διόρθωση του χάρτη συχνοτήτων που έκανε η πρηγούμενη κυβέρνηση. Θα διορθώσουμε την υπουργική απόφαση που έβγαλε η προηγούμενη κυβέρνηση. Μεγάλη ικανοποίηση που μας βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ οι συγκεκριμένοι . Ας μας βρίζουν όσο θέλουν. Η υπόθεση της Degea θα απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες.

Όταν ολοκληρώσει ο εισαγγελέας την έρευνα που κάνει θα πράξει και το υπουργείο αυτά που πρέπει».

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Τρίτη, 30 Αυγούστου, 2016 at 18:41 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply