Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ημερίδες της ΑΝΚΟ ΑΕ σε Γρεβενά και Δεσκάτη για το νέο Leader (εικόνες + video)

29 Αυγούστου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ σε συνεργασία με

το Δήμο Γρεβενών και τον Δήμο Δεσκάτης διοργάνωσαν τη Δευτέρα 29/8/2016 εκδηλώσεις ενημέρωσης – διαβούλευσης σε Γρεβενά και Δεσκάτη, με σκοπό την διαμόρφωση της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης του νέου προγράμματος LEADER του ΠΑΑ και του ΕΠΑλΘ, μετά την ολοκλήρωση και την επιτυχημένη υποβολή της Α΄ Φάσης του Τοπικού Προγράμματος Κοζάνης – Γρεβενών στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

H Ζωή Γκερεχτέ, πρόεδρος προγραμμάτων της ΑΝΚΟ, σημείωσε πως ξεκινάει η διαβούλευση για το νέο Leader, ενώ ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει Γραφείο Ενημέρωσης στα Γρεβενά και όχι στους Μαυραναίους, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ενδιαφερόμενοι. “Μέσω των δράσεων του προγράμματος ενισχύεται η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα , η δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ θα υπάρχουν και δημόσια έργα για φορείς”, σημείωσε η ίδια.

Οι επιλέξιμες δαπάνες είναι ο κτιριακός και μηχανολογικός εξοπλισμός, βελτίωση χώρων, iso, hasp και μελέτες.
Δείτε ένα απόσπασμα από την διαβούλευση στα Γρεβενά:

Η περιοχή δράσης είναι οι Νομοί Κοζάνης και Γρεβενών, εκτός από τις πόλεις Κοζάνης και Πτολεμαΐδας που εξαιρούνται λόγω κατοίκων (ξεπερνούν τις 15.000).
Ο συνολικός πληθυσμός της περιοχής παρέμβασης είναι 107.207 κάτοικοι.

This entry was posted on Δευτέρα, 29 Αυγούστου, 2016 at 22:55 and is filed under Grevenatv, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply