Ο Γιάννης Αυλακιώτης με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά τον πιστό Σιόβα και αποκαλύπτει το ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπέτις αλλά και τους πιθανούς αντικαταστάτες

siobasΌταν ο πρόεδρος ήρθε για να πάρει τον Μήτρογλου σιώπησε γιατί δεν ήταν πιστολέρο. Όταν ήρθε να πάρει τον Κασάμι δεν μίλησε γιατί δεν ήταν ενδομηρικός παλινδρομιστής. Όταν ο πρόεδρος πήρε τον Φέισα δεν διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν ήταν μέτοχος του Ερρίκος Ντυνάν. Όταν ήρθε να πάρει τον ίδιο δεν υπήρχε πια κανείς επιστήμονας για να διαμαρτυρηθεί.

Αυτές τις σκέψεις έκανα φίλοι μου μόλις διάβασα το δυσάρεστο μαντάτο για τη φυγή του πιστού Σιόβα που μας σέρβιρε πρωινιάτικα το άκαρδο sdna.gr: «Ολυμπιακός: Φεύγει ο Σιόβας». Οι αλητήριοι για να παίξουν με τον πόνο μας στον τίτλο δεν έγραφαν τον σύλλογο στον οποίο πάει και έτσι κάναμε ακόμα όνειρα.

Φανταστήκαμε ότι δεν ξενιτεύεται, αλλά πηγαίνει σε μια απ’ τις 10 ελληνικές ομάδες που βλέπουν τον Ολυμπιακό όπως ο Αλέφαντος τον Κόκκαλη για να τους μεταδώσει τον λόγο του προέδρου. Ή στη χειρότερη ότι τον θέλει ο Βαγγέλης στο κανάλι του για να κάνει μαζί με την Αμίνα Ουάσφι την απόδοση διαλόγων στις απαντήσεις του Ανατολάκη όταν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή «Όποιος (καναπές) αντέξει» του Κώστα-Τσέλσι.

Δυστυχώς τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ίσχυε. Ο Σιόβας ετοίμαζε βαλίτσες για μακριά: «Όπως έχει γίνει γνωστό η λίστα… αναχωρήσεων από τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει κι ορισμένα “βαριά” ονόματα. Εκτός από τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας πρόκειται να αποτελέσει και ο Δημήτρης Σιόβας». Δάκρυσε η εικόνα του προέδρου στο εικονοστάσι που του ‘χει φτιάξει ο Σιόβας πάνω απ’ το κρεβάτι του. Και να θέλει κανείς να το πιστέψει δεν μπορεί. Είναι σαν να απαρνιέται ο Μπόλεκ, τον Λόλεκ, ο Συρανίδης τον Μπίμη ή ο Χοντρός τον Λιγνό.

Την εύλογη απορία των φίλων του Ολυμπιακού ήρθε να λύσει πρωινό karapapaper στο οποίο αναφέρεται ότι η απομάκρυνση του Σιόβα οφείλεται στη μη τήρηση των συμφωνηθέντων. Υπήρχε σαφής όρος στο συμβόλαιό του να κάνει δηλώσεις για τον πρόεδρο τρεις φορές τη μέρα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ (σαν την αντιβίωση). Ο κύριος Σιόβας ξέχασε 2 μέρες να τον δοξάσει σε τηλεόραση, ράδιο ή socialmedia και έτσι ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο «κόφτης».

Για να το σώσει ο Σιόβας πόσταρε χθες στο facebook του προέδρου ένα ποτ πουρί των δηλώσεών του «Τώρα για το παιχνίδι εντάξει δεν τελείωσε. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που μπήκε το γκολ τελείωσε», «Και αφιερώνουμε σήμερα και αυτή τη νίκη στον Πρόεδρο. Δεν ήρθε σήμερα λόγω αυτών που περιμέναμε ότι που θα γίνει, των προβλημάτων με τον κόσμο και αυτό. Πρόεδρε για σένα», αλλά ο Βαγγέλης δεν συγκινήθηκε. Τον έκανε πλοκ και για να ρίξει αλάτι στην πληγή του έκανε poke τον Φορτούνη στο Facebook (Ο Παππάς είδε σκούντηγμα και έδωσε πέναλτι).

Ακόμα και την προφητική δήλωση Σιόβα αγνόησε ο πρόεδρος: «Ξέρω πως είναι ο κόσμος, είμαι από τους τελευταίους Έλληνες που είμαι στην ομάδα και θα είμαι και πιστεύω και πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα». Παρηγοριά στον άρρωστο είναι αυτό που θα σας πω φίλοι μου, αλλά δείτε τουλάχιστον τη θετική πλευρά. Ο Σιόβας θα μας λείψει γιατί ήταν από τους τελευταίους Έλληνες (σε Αρχαίο Έλληνα έχουμε ακόμα τον Σάββα), αλλά τουλάχιστον δεν θα μας λείψουν τα ελληνικά του. Ο Ταρίκ Ελιουνούσι που ήρθε χθες τα μιλάει καλύτερα.

Το ρεπορτάζ του sdna.gr αποκάλυψε αργά και βασανιστικά τον νέο σταθμό της καριέρας του Σιόβα: «Μετά από τέσσερα χρόνια, ο διεθνής στόπερ αναμένεται να χωρίσει τους δρόμους του με τον Ολυμπιακό, καθώς εμφανίζεται να έχει ήδη φέρει πρόταση από την Ισπανία και μάλιστα η ομάδα που τον θέλει φαίνεται να είναι η Μπέτις». Σύμφωνα με κύκλους της Μπέτις η μεταγραφή θα φτάσει τα 15.000.000 ευρώ. 250.000 δίνουν για τον Σιόβα και 14.750.000 για τις δηλώσεις του για τον πρόεδρο των Ανδαλουσιάνων. Ήδη του έχουν στείλει φωτογραφία του για να την βάλει στο εικονοστάσι μετά την αποκαθήλωση του Βαγγέλη.

Όπως είναι λογικό ο πρόεδρος δεν μπορούσε να αρνηθεί τέτοια πρόταση: «Οι “ερυθρόλευκοι” θα την κάνουν όπως όλα δείχνουν δεκτή κι έτσι ο 27χρονος αμυντικός θα συνεχίσει στην ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα στους Ανδαλουσιάνους». Γράφτηκαν μάλιστα και τα πρώτα ονόματα για το πρόσωπο που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει. Σε πρώτο πλάνο είναι ο Τζον Τέρι (και ο Κούλης Καραταϊδης) και αν στραβώσει θα ενεργοποιηθεί η εναλλακτική του Κώστα-Νότιγχαμ. Από μπάλα ξέρει περίπου όση και ο Σιόβας, αλλά στις δηλώσεις για τον πρόεδρο είναι 15 κλάσεις ανώτερος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.