206f817a83134d8ec0fe0b5ac729644b_XL

Η Ελένα Βεσνίνα είναι η πρωταγωνίστρια στο

φετινό «παραμύθι» του Γουίμπλεντον. Στη Γενική κατάταξη με τις καλύτερες παίκτριες τένις στον κόσμο βρίσκεται μόλις στη 50ή θέση. αλλά φέτος κόντρα σε όλες τις πιθανότητες κατάφερε να έρθει αντιμέτωπη με την έξι φορές πρωταθλήτρια, Σερένα Γουίλιαμς.

lena6

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί σεισμό στον κόσμο του τένις. Την πρώτη φορά που έκανε αίσθηση και το όνομά της έγινε ευρύτερα γνωστό ήταν τον Μάρτιο του 2014 όταν εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Playboy, προκαλώντας απανωτά… εγκεφαλικά με το αποκαλυπτικό μαύρο νεγκλιζέ της. Όπως είχε πει η ίδια, ανησυχούσε τότε ότι με αυτή την «καυτή» φωτογράφηση θα έστελνε στο… τρελοκομείο τον πατέρα και τον προπονητή της. Στη μητέρα της δεν τόλμησε να το πει καν… Τελικά και πλουσιότερη έγινε και σαφώς πιο διάσημη, αφού τώρα πια έχει και δικούς της, “αφοσιωμένους” οπαδούς!

lena1

Η πορεία της γεμάτη ανατροπές: Τέσσερα χρόνια πριν εξέπληξε τον κόσμο του τένις όταν έβγαλε νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο τη Βένους Γουίλιαμς στο τερέν του Γουίμπλεντον. Στη συνέχεια σόκαρε για άλλους λόγους όταν φωτογραφήθηκε για το Playboy.

Τώρα, η Ελένα εκπλήσσει και πάλι, φτάνοντας στα ημιτελικά γυναικών έτοιμη να αντιμετωπίσει την αδελφή της Βένους, Σερένα Γουίλιαμς.

 

Η 29χρονη Ρωσίδα πόζαρε στον φακό φορώντας διάφανα ρούχα και εσώρουχα, καθώς φλέρταρε με τα γαλάζια νερά μιας πισίνας.

lena2

Στις μέσα σελίδες, η πρωταθλήτρια τένις πόζαρε φορώντας ένα διάφανο δαντελένιο μίνι και ένα τζάκετ, με τίποτα άλλο από μέσα…

lena3

Όπως έγραφε με χιούμορ η λεζάντα του περιοδικού τότε: «Στα γήπεδα, δεν πρόκειται να τη δείτε έτσι…»

lena4

 

 

newmoney


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.