Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη… Συνέντευξη τύπου – Επίσκεψη στο Δημάρχειο
grebena 1
Στα Γρεβενά βρέθηκαν το Σάββατο (27-8), ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή ΠΕ Γρεβενών Χρήστο Μπγιάλα, όπου παραχώρησαν κοινη συνέντευξη τύπου με αφορμή την δημιουργία Τμήματος Μεταγωγών στα Γρεβενά.
Στο γραφείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών τους υποδέχθηκε ο Ταξίαρχος Κωσταντίνος Νταλέτσος.

Εκεί ήταν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιουβάρας και ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών (πρώην πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών) Χρήστος Τριγώνης.

Ο Βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δημιουργία του τμήματος μεταγωγών στα Γρεβενά.

Ο ΓΓ Δημήτρης Αναγνωστάκης αναφερόμενος στο θέμα, ανέφερε ότι θα έρθει κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας για να δει και να αξιολογήσει το ήδη υπάρχον οίκημα , ιδιοκτησίας της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους Γρεβενών, ενώ για την Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών θα γίνει δημοπρασία για την αξιοποίησή της σε 8 ή και λιγότερους μήνες…

“Το τμήμα μεταγωγών Γρεβενών, θα στελεχωθεί από 40 με 60 άτομα και θα το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος, θα αρχίσει να εφαρμόζεται σε όλη την Ελλάδα από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο” ανέφερε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας…

Στην επίσκεψη, για την κατάθεση και των δικών τους αιτημάτων και απόψεων, παρόντα ήταν μέλη του ΔΣ της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γρηγόρη Ευαγγέλου.

Επισκεψη στο Δημαρχείο
Στην συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη όπου εκεί ήταν και ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος.

Εκ μέρους του Δημάρχου εκφράστηκε η ικανοποίηση για τη συνεργασία της αυτοδιοίκησης και της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και για τις σημαντικές επιτυχίες που παρουσιάζει στα θέματα της καταπολέμησης των ναρκωτικών και της αρχαιοκαπηλίας. Τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από τον Βουλευτή τέθηκε ως αίτημα η δυνατότητα επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων σε επίπεδο πρακτικής εκπαίδευσης και συνεχούς επιμόρφωσης του αστυνομικού προσωπικού .

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Τριγώνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Μίχος και Γιώργος Δρόσος.

Δείτε εικόνες:

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.