deth708_2

Γεμάτες τραγούδι φιλοδοξούν να είναι οι νύχτες της 81ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η αυλαία της έκθεσης ανοίγει στις 10 Σεπτεμβρίου και για 8 βραδιές ορισμένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα πρωταγωνιστήσουν στα Music Events Live.

Κάθε βράδυ, στις 21:30, στη μεγάλη σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ, τα Music Events Live θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους επισκέπτες και τους θαυμαστές των καλλιτεχνών, ικανοποιώντας τις μουσικές προτιμήσεις όλων των ηλικιών.

Την αρχή θα κάνουν, στις 10 Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ενώ τη “σκυτάλη” παίρνουν στις 11 του μηνός η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες.

Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μαλού και την επόμενη ημέρα οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη θα διεκδικηθεί μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς επιδίωξη είναι να σχηματιστεί ο μεγαλύτερος σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακός χορός “Ομάλ”.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής συναντά τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη, που δένει με τις φωνές του Κώστα Μακεδόνα, της Κατερίνας Κόρου και της Αιμιλίας Κουγιουμτζή.

Την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή της ΔΕΘ θα ανέβει ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ θα έχουν προηγηθεί οι Kings.

Την Παρασκευή θα ακολουθήσει η Πέγκυ Ζήνα.

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, θα πάρουν σειρά ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live, ενώ την αυλαία των μουσικών συναυλιών της 81ης ΔΕΘ θα ρίξει η Πάολα, με τους Rec.
Για τις συναυλίες χρειάζεται μόνο το εισιτήριο της 81ης ΔΕΘ.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.