dendr grebΣυνελήφθησαν την Πέμπτη (25-08-2016) το απόγευμα σε δύσβατη δασική περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών και του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, δυο (2) άτομα, 62 και 48 χρονών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας – διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες το απόγευμα σε περιοχή λίγο έξω από την πόλη των Γρεβενών, κατελήφθησαν οι ανωτέρω ημεδαποί να φροντίζουν τη φυτεία και συνελήφθησαν, παρά τη προσπάθεια του 62χρονου να διαφύγει.

Συνολικά στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν είκοσι τρία (123) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3,30 μέτρα, ενώ κατασχέθηκαν και σύνεργα καλλιέργειας κάνναβης (λίπασμα, σκαλιστήρι, γλάστρες, μεταλλικό δρεπάνι κλπ).
dendr greb 2
Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των προαναφερόμενων ημεδαπών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, έντεκα αυτοσχέδια τσιγάρα περιέχοντα κάνναβη και διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.