ΑΕΙ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΜετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, έχουμε τις ευχετήριες  επιστολές των Δημάρχων:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Η ανακοίνωση των βάσεων θέτει τέρμα στην αγωνία των συμμετεχόντων, των γονιών και των καθηγητών τους και καθορίζει για κάποιους την γραμμή πλεύσης στον ακαδημαϊκό στίβο.

Εύχομαι να συναντήσετε κάθε καλή τύχη στο σημαντικό σας αυτό εγχείρημα και να προσφέρετε στην επιστήμη και στην κοινωνία τα μέγιστα με την δημιουργική πνοή που οι νέοι άνθρωποι φέρουν μέσα τους.

Σε όσους επιθυμούσαν αλλά δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τους εύχομαι να επιλέξουν με σύνεση τις μελλοντικές τους διαδρομές. Άλλωστε, η αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι απλά μια πόρτα κλειστή ανάμεσα σε πολλές άλλες ανοιχτές και έτοιμες να προσπελαστούν.

Καλή πορεία στην καινούργια σας ζωή!

Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών


Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στα τμήματα και τις σχολές της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ευχομαι ολόψυχα καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία

Δημήτρης Καραστέργιος
Δήμαρχος Δεσκάτης


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.