Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μηνύματα των Δημάρχων Γρεβενών και Δεσκάτης για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

24 Αυγούστου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΑΕΙ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΜετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, έχουμε τις ευχετήριες  επιστολές των Δημάρχων:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Η ανακοίνωση των βάσεων θέτει τέρμα στην αγωνία των συμμετεχόντων, των γονιών και των καθηγητών τους και καθορίζει για κάποιους την γραμμή πλεύσης στον ακαδημαϊκό στίβο.

Εύχομαι να συναντήσετε κάθε καλή τύχη στο σημαντικό σας αυτό εγχείρημα και να προσφέρετε στην επιστήμη και στην κοινωνία τα μέγιστα με την δημιουργική πνοή που οι νέοι άνθρωποι φέρουν μέσα τους.

Σε όσους επιθυμούσαν αλλά δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τους εύχομαι να επιλέξουν με σύνεση τις μελλοντικές τους διαδρομές. Άλλωστε, η αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι απλά μια πόρτα κλειστή ανάμεσα σε πολλές άλλες ανοιχτές και έτοιμες να προσπελαστούν.

Καλή πορεία στην καινούργια σας ζωή!

Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών


Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στα τμήματα και τις σχολές της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ευχομαι ολόψυχα καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία

Δημήτρης Καραστέργιος
Δήμαρχος Δεσκάτης


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 24 Αυγούστου, 2016 at 16:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply