Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα έξι αθλήματα που θα προστεθούν στους Ολυμπιακούς του Τόκιο -Τα 4 μπαίνουν για πρώτη φορά

23 Αυγούστου, 2016 by Χρήστος Μίμης

skateΕξι αθλήματα επιπλέον από αυτά που είδαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα απολαύσουμε το 2020 σε αυτούς που θα διοργανώσει το Τόκιο.

Δύο από αυτά αποτελούν… επιστροφές και τα υπόλοιπα τέσσερα μπαίνουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά.

Τα δύο αθλήματα που θα επιστρέψουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι το Μπέιζμπολ και το Σόφτμπολ και τα υπόλοιπα τέσσερα που θα τα δούμε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι το καράτε, το σκεϊτμπόρντινγκ, η αναρρίχηση και το σέρφινγκ.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενέκρινε επίσημα τα νέα αγωνίσματα την Τετάρτη.

Η εισαγωγή των αθλημάτων από τη διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων αποτελεί μια καινοτομία η οποία θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στη διοργάνωση του Ρίο.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή είναι πρόθυμη να προσελκύσει νεανικό κοινό και ελπίζει ότι αθλήματα όπως το σκέιτμπορντ και σέρφινγκ θα το πράξουν.

Παρόλα αυτά, οι προσθήκες είναι μόνο για το 2020.

Η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 θα είναι σε θέση να προτείνει νέα αθλήματα ή να κρατήσει αυτά του Τόκιο.

iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 23 Αυγούστου, 2016 at 17:14 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply