Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μέλος Νομαρχιακής του… ΣΥΡΙΖΑ

23 Αυγούστου, 2016 by Χρήστος Μίμης

stambouli_533_355Σε νέες καταγγελίες κατά του μέλους της νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες Δημήτρη Τάπα και της κόρης του προχώρησε η βουλευτής Σερρών του κόμματος Αφροδίτη Σταμπουλή. Υποστηρίζει πως μαζί με την κόρη του έχει αναλάβει έργο σίτισης μεταναστών που φιλοξενούνται στην περιοχή, ύψους 750.000€.

Η Αφροδίτη Σταμπουλή καταγγέλλει πως ο Δημήτρης Τάπας, αναπληρωτής συντονιστής υπεύθυνος για το προσφυγικό της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε και κέρδισε διαγωνισμό παροχής υπηρεσιών σίτισης των προσφύγων στην Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Φιλοξενείας η οποία λειτουργεί στο ΚΕΓΕ Σερρών και πως συντονίστρια του χώρου είναι η κόρη του, Χρύσα Τάπα.

Πριν από μερικές μέρες, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είχε ζητήσει την παραίτηση του Δημήτρη Τάπα, ενώ επανήλθε στο θέμα με νέες δηλώσεις της. Όπως ανέφερε, τίθεται μέγα ζήτημα από τη στιγμή που η κόρη του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνη που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα από τον πατέρα της, θα τα ελέγχει και αν δεν είναι όπως πρέπει, θα πρέπει να πάρει και μέτρα.

«Η συντονίστρια του χώρου η κ. Χρύσα Τάπα είναι κόρη του κ. Τάπα, δηλαδή η κ. Τάπα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα από τον πατέρα της και θα τα ελέγχει και υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα εάν αυτά δεν είναι όπως πρέπει, είναι κόρη του προμηθευτή, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αυτό είναι το ηθικά ασυμβίβαστο πέρα από την ιδιότητα του ως αναπληρωτής συντονιστής υπεύθυνος για το προσφυγικό, δεύτερο ηθικά ασυμβίβαστο, δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά, δεν είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ πως υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα και δεν θα πρέπει να το χρεωθεί συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στο trustpress.gr.

Παράλληλα, κατήγγειλε πως η ίδια ως εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ενημερωθεί ούτε και συμμετείχε σε κάποια συνεδρίαση του κομματικού οργάνου. «Η Νομαρχιακή μας έχει μία ιδιομορφία, από την ημέρα που εκλέχθηκε η ηγεσία της φροντίζει να συνεδριάζει μόνο αν έχει εξασφαλισμένο πως βρίσκομαι 600 χλμ μακριά», κατήγγειλε.

newsit

This entry was posted on Τρίτη, 23 Αυγούστου, 2016 at 14:11 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply