Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες στις 30 Αυγούστου -Αναλυτικά η διαδικασία

21 Αυγούστου, 2016 by Σταματίνα

adeies708_5

Γνωστός έγινε ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες στις 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», την Τρίτη στις 9 το πρωί η αρμόδια επιτροπή της γενικής γραμματείας θα σημάνει την εκκίνηση της πλειοδοτικής διαδικασίας.

Πριν από αυτό, οι πολυπληθείς αντιπροσωπείες των υποψηφίων για μια από τις 4 τηλεοπτικές άδειες, θα πρέπει να έχουν φτάσει από νωρίς το πρωί στο κτίριο της οδού Φραγκούδη 11 για να περάσουν από έλεγχο. Θα πρέπει να μην έχουν πάνω τους αφού περάσουν στο κτίριο ούτε κινητά, ούτε τίποτα ηλεκτρονικό.

Στην συνέχεια, θα πάρουν έγχρωμα καρτελάκια διαφορετικού χρώματος και φακέλους για να ξεχωρίζουν σε ποια αντιπροσωπεία ανήκουν και θα τακτοποιηθούν ανά αντιπροσωπεία και ανά όροφο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ειδική επιτροπή θα είναι στην στην κεντρική μεγάλη αίθουσα και εκεί θα είναι και οι εκπρόσωποι των 9 υποψηφίων.

Στις 09.00 ακριβώς, ο πρόεδρος της επιτροπής θα σημάνει την έναρξη της διαδικασίας. Θα ανακοινώσει το πρώτο “χτύπημα” (μπιντάρισμα όπως το λένε) με ποσό εκκίνησης τις 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», η διαδικασία έχει ως εξής:

Ο εκπρόσωπος κάθε υποψηφίου, με χαρτί σε σφραγισμένο έγχρωμο φάκελο θα ζητεί από τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας που θα είναι απομονωμένος σε πτέρυγα ορόφου να τον ενημερώσει για την επόμενη πλειοδοτική κίνηση.

Τον φάκελο αυτό, θα παίρνει αστυνομικός ο οποίος θα τον παραδίδει στα χέρια του εντολέα.

Ο εντολέας θα σκέφτεται, θα αποφασίζει, θα σημειώνει την εντολή υπογεγραμμένη θα τη βάζει σε νέο φάκελο ο οποίος σφραγισμένος και μονογραμμένος θα παραδίδεται στον αστυνομικό. Αυτός θα πηγαίνει τον φάκελο στον εντολοδόχο.

Ο εκπρόσωπος θα ξεσφραγίζει τον φάκελο θα διαβάζει την εντολή και θα την πληκτρολογεί στον υπολογιστή. Πριν όμως την καταχωρήσει θα σημειώνει την εντολή σε επίσημο έντυπο της ΓΓΕΕ θα την βάζει σε φάκελο και την στιγμή που θα πατά Enter στον υπολογιστή του θα δίνει την έγγραφη εντολή στον αστυνομικό για να την παραδώσει στην ειδική επιτροπή!
Και όλο αυτό που σας περιγράψαμε θα γίνεται επί εννέα.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Κυριακή, 21 Αυγούστου, 2016 at 08:39 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply