Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μέσα στα νέα γραφεία της ΝΔ -Μητσοτάκης: Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και τη χώρα (εικόνες)

19 Αυγούστου, 2016 by Χρήστος Μίμης

nd708_79Η ΝΔ μετακόμισε από τη Συγγρού στην Πειραιώς και από χθες ξεκίνησε η λειτουργία τους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 9:45 περίπου στα νέα γραφεία. Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως «μία νέα σελίδα ξεκινάει για τη ΝΔ στα καινούργια μας γραφεία, στην όμορφη περιοχή του Μοσχάτου».

Πρόσθεσε μάλιστα πως άλλη μία δέσμευση του υλοποιήθηκε και τόνισε «βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, τη ΝΔ, μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και τη χώρα». Τέλος ευχήθηκε τα νέα γραφεία της ΝΔ «να είναι τυχερά και καλορίζικα και να οδηγήσουν τη ΝΔ σε νέο κύκλο».Η ΝΔ στα πρώην γραφεία της JVC
Πάντως επίσημα εγκαίνια δεν θα πραγματοποιηθούν ακόμα, καθώς μια πτέρυγα του κτιρίου δεν είναι έτοιμη. Τα νέα γραφεία στεγάζονται σε ακίνητο 2.500 τ.μ. που κατασκευάστηκε το 1989 και στέγαζε τα γραφεία της εταιρείας ηλεκτρονικών JVC. Πλέον η ΝΔ από το μηνιαίο ενοίκιο των 95.000 ευρώ στη Συγγρού θα δίνει 9.800 ευρώ για τη νέα της έδρα στο Μοσχάτο.
 

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2016 at 09:07 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply