Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Ανδρέας Πάτσης δίνει 10.000€ για την αντιστήριξη της “Μεγάλης Παναγίας” στη Σαμαρίνα Γρεβενών

17 Αυγούστου, 2016 by Χρήστος Μίμης

patsis samarina 3Όλα ξεκίνησαν από την επίσκεψη του Γρεβενιώτη δικηγόρου Ανδρέα Πάτση μετά από την πρόσκληση του πρώην προέδρου και τοπικού συμβούλου της Σαμαρίνας Γιώργου Λιούπα και προσωπικού φίλου του, να επισκεφτεί την Εκκλησία της Μεγάλης Παναγίας όπου και γνώρισε το πρόβλημα σε όλη του τη διάσταση και νιώθοντας την αγωνία του Ιερέα και των κατοίκων, συντάχθηκε μαζί τους ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Διαβάστε και:Γρεβενά: Σύσκεψη για τη Μεγάλη Παναγιά της Σαμαρίνας, μετά την επίσκεψη του Ανδρέα Πάτση και την ερώτηση της Βουλευτή Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου… (video)

“Σήμερα ξεκινά μια μεγάλη μέρα για την Σαμαρίνα” είπε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ αφού δημιουργεί επιτροπή διάσωσης της Μ.Παναγίας.

Ο κ.Πάτσης δήλωσε πως θα συνδράμει με το ποσό των 10.000 Ευρώ ώστε να γίνουν προσωρινά έργα αντιστήριξης του Μνημείου μέχρι να βρεθούν χρήματα για τις μελέτες και την ολοκλήρωση της επισκευής του.

This entry was posted on Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2016 at 14:42 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply