patsis samarina 3Όλα ξεκίνησαν από την επίσκεψη του Γρεβενιώτη δικηγόρου Ανδρέα Πάτση μετά από την πρόσκληση του πρώην προέδρου και τοπικού συμβούλου της Σαμαρίνας Γιώργου Λιούπα και προσωπικού φίλου του, να επισκεφτεί την Εκκλησία της Μεγάλης Παναγίας όπου και γνώρισε το πρόβλημα σε όλη του τη διάσταση και νιώθοντας την αγωνία του Ιερέα και των κατοίκων, συντάχθηκε μαζί τους ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Διαβάστε και:Γρεβενά: Σύσκεψη για τη Μεγάλη Παναγιά της Σαμαρίνας, μετά την επίσκεψη του Ανδρέα Πάτση και την ερώτηση της Βουλευτή Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου… (video)

“Σήμερα ξεκινά μια μεγάλη μέρα για την Σαμαρίνα” είπε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ αφού δημιουργεί επιτροπή διάσωσης της Μ.Παναγίας.

Ο κ.Πάτσης δήλωσε πως θα συνδράμει με το ποσό των 10.000 Ευρώ ώστε να γίνουν προσωρινά έργα αντιστήριξης του Μνημείου μέχρι να βρεθούν χρήματα για τις μελέτες και την ολοκλήρωση της επισκευής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.