Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το χορευτικό του Συλλόγου Γρεβενιωτών – Κοζάνης στην Δεσκάτη (εικόνες + video)

Αύγουστος 16th, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ - ΔΕΣΚΑΤΗ Φίλοι μ’ καλώς ορίσατε φίλοι μ’ κι αγαπημένοι …….

Έτσι άνοιξε την εκδήλωση το χορευτικό τμήμα του ΕΜΟΔ Δεσκάτης το Σάββατο το βράδυ της 13 Αυγούστου 2016 καλωσορίζοντας τις Χορευτικές ομάδες του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ», Κρανιωτών Λάρισας «Η ΞΗΡΟΚΡΑΝΙΑ», , του «ΑΜΥΝΤΑ» Καλυβίων Σκύδρας, της «ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ» Κοζάνης, του «ΑΠΟΛΩΝ» Τρικάλων και των χιλιάδων θεατών που είχαν κατακλίσει την Κεντρική πλατεία της Δεσκάτης ( σε υψόμετρο 850μ) για να παρακολουθήσουν χορούς και τραγούδια από την Δεσκάτη, την Θεσσαλία, Μακεδονία, Πόντο, Θράκη και του ορεινού όγκου των Γρεβενών.

Καταλήγοντας σε γλέντι που συμμετείχε όλος ο κόσμος υπό τους ήχους του κλαρίνου του νεαρού Μηνά Μπράχου και της γνώριμης φωνής των Γρεβενών του θρυλικού Θανάση Παπαργύρη.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο, την υπεύθυνη του χορευτικού, το Δ.Σ του ΕΜΟΔ, για την πρόσκληση την κυρία που ήταν συνεχώς δίπλα μας για να καλύπτει όλες τις μικροανάγκες μας, τον Δήμαρχο Δεσκάτης και το Δημοτικό Συμβούλιο που μας παραχώρησαν τους χώρους του δημαρχείου για ν’ αλλάξουμε, και ότι ήταν συνεχώς παρόντες καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, συμμετέχοντας ενεργά με ζωηρά χειροκροτήματα.Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που μας έδωσαν την ευκαιρία να παραβρεθούμε και να παρουσιάσουμε ένα μικρό δήγμα της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ιδιαίτερης πατρίδας μας των Γρεβενών και για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Τέλος ευχαριστούμε όλους του παραβρισκόμενους θεατές που είχαν την υπομονή να παρακολουθήσουν μέχρι τέλος την εκδήλωση και πιστεύουμε να τους ανταμείψαμε προσφέροντας τους μια όμορφη βραδιά.

Τους .αποχαιρετούμε κι εμείς με τους στοίχους:
….. πάλι ν’ ανταμώσουμε να φάμε και να πιούμε
και να γλεντήσουμε μαζί γιατί σας αγαπούμε !!!!

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος Μπουκάλης Δημήτριος


Video του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ:

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 16th, 2016 at 10:42 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply