ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Ναι, σύμφωνοι, μπορεί να μην είναι και το πιο σύνηθες, αλλά μπορεί να συμβεί, μιας και κάποια από τα αεροδρόμιο του πλανήτη είναι λίγο πιο ρομαντικά από τα άλλα.

Μπορεί να σκέφτεστε πως ο ρομαντισμός δεν ταιριάζει με το «αναμένω με τις ώρες μέχρι την επόμενη πτήση ή τρέχω πανικόβλητος να βρω την πύλη», όμως συνδυάζεται, με την εφαρμογή Happn να το αποδεικνύει.

Αρχικά τι είναι το Happn: Είναι μια εφαρμογή που μπορείς να βρείτε άτομα που σας ενδιαφέρουν, κατεβάζοντας της και ενεργοποιώντας την τοποθεσία σας στο smartphone. Π.χ. βρίσκεστε το αεροδρόμιο και βλέπετε τον άνθρωπο που σας αρέσει. Ανοίγετε την εφαρμογή και εντοπίζετε το προφίλ του, σε περίπτωση που την έχει κατεβάσει και αυτός.

Επιστρέφοντας στα ρομαντικά αεροδρόμια, η Happn μέτρησε μέσω της εφαρμογής τις περισσότερες αναζητήσεις ειδυλλίων και κατέληξε πως το πιο ερωτικό αεροδρόμιο είναι το Σκίπχολ του Αμστερνταμ με 9.185 «ερωτοχτυπήματα» των μήνα!

Η λίστα των αεροδρομίων:

Σκίπχολ-Αμστερνταμ, 9.185
Ατατούρκ-Κωνσταντινούπολη, 7.483
Χίθροου-Λονδίνο, 6.053
Αεροδρόμιο Κοπεγχάγης, 5.718
Γκάρντερμοεν-Οσλο, 5.293
Σαρλ ντε Γκωλ-Παρίσι, 4.715
Αντόλφο Σουάρεζ-Μαδρίτη, 4.593
Αεροδρόμιο Λισαβόνας Πορτέλα, 4.228
Αεροδρόμιο Αρλάντα-Στοκχόλμη, 1.886
Αεροδρόμιο Ρώμης-Φιουμιτσίνο, 1795

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.