petrounias_708

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Ενθουσίασε ο Λευτέρης Πετρούνιας, με το πρόγραμμα του στον τελικό στους κρίκους.

Παρουσίασε ένα πρόγραμμα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και το εκτέλεσε άψογα μέχρι το τέλος.

Οι κριτές των βαθμολόγησαν με 16.000.


Ο χρυσός Ελληνας Ολυμπιονίκης, αμέσως όταν τελείωσε το πρόγραμμα του, αγκαλιάστηκε και πανηγύρισε με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας που αγωνίστηκε 2ος, μετά τους 16.000 βαθμούς που απέσπασε, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να περιμένει να τελειώσουν οι συναθλητές του το πρόγραμμά τους, για να κρεμάσει το Ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος του.


Ο Έλληνας γυμναστής έκανε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και συγκεντρώνοντας -τους ασύλληπτους- 16.000 βαθμούς, επιβεβαίωσε πως είναι ο… lord of the rings, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο! Το πρόγραμμα του 26χρονου αθλητή, που είχε βαθμό δυσκολία 6,80, ήταν αψεγάδιαστο, ενώ η έξοδός του ήταν φανταστική, με τον 26χρονο να μετατρέπει σε απόλυτο θρίαμβο τον τελικό!

Σκεφτείτε μόνο το εξής: Το 2015 ο Πετρούνιας ήταν πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης με 15.800 βαθμούς (επίδοση που του έδωσε το «εισιτήριο» για το Ρίο), το 2016 ήταν και πάλι πρώτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα με 15.875 βαθμούς και τον περασμένο Μάιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κατέκτησε το χρυσό με 15.866 βαθμούς!

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως η βαθμολογία που συγκέντρωσε σήμερα είναι… ασύλληπτη και μάλιστα, σε ένα τέτοιο, υψηλότατο επίπεδο!

Αυτό, θυμίζουμε, ήταν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τρίτο συνολικά, μετά από εκείνα που κατέκτησε η εκπληκτική Άννα Κορακάκη.

Δεύτερος, να σημειώσουμε, στους κρίκους ήταν ο Βραζιλιάνος Ζανέτι με 15.766 βαθμούς και τρίτος ο Ρώσος Αμπλιαζίν με 15.700.

loading…


sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.