pisina-oa-708Εχει περάσει περίπου μία εβδομάδα από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με την κατάσταση στο Ρίο ναδείχνει πως κάτι δεν πάει καλά. Οχι, σε αθλητικό επίπεδο, φυσικά, αλλά σε θέματα οργάνωσης.
Κάτι η αλλαγή χρώματος των πισινών, που από μπλε έγιναν πράσινες, κάτι οι… ατζαμήδες τραυματιοφορείς που έριξαν από το φορείο τον άτυχο Σαμίρ Σαΐντ, που υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην ποδοκνημική και άλλα 7 γεγονότα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Οι 9 αποτυχίες του Ρίο, σύμφωνα με τον Independent:

  • Η πράσινη πισίνα

Αθλητές και κοινό αναρωτιόντουσαν τι στο καλό γίνεται με την πισίνα καταδύσεων, η οποία από μπλε άρχισε να πρασινίζει, με τους υπευθύνους να εξηγούν πως φταίει η ζέστη και να διαβεβαιώνουν πως οι αθλητές δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

  • Θέματα ανακύκλωσης

Οι διοργανωτές είχαν την καλή διάθεση να τοποθετήσουν κάδους ανακύκλωσης στους χώρους, προωθώντας το μήνυμα πως πρέπει να ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον. Φαίνεται, όμως, πως ξέχασαν να χρησιμοποιήσουν δύο σακούλες σε κάδο, με αποτέλεσμα τα ανακυκλώσιμα σκουπίδια να καταλήγουν μαζί με τα κοινά.

Ο Τιμ Πιτς από το BBC το παρατήρησε και το πόσταρε.

  • Βία προς τα ζώα

Ενας ιαγουάρος πυροβολήθηκε αφού ξέφυγε από το κολάρο του κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας

  • Η κατάσταση της Guanabara Bay

Η τοποθεσία για κολύμπι, ιστιοπλοΐα και κωπηλασία είναι γεμάτη σκουπίδια!

  • Αυστραλία και Λευκορωσία έμειναν άστεγες

Αθλητές από την Αυστραλία και τη Λευκορωσία αναγκάστηκαν να βρουν αλλού στέγη κατά την άφιξή τους στο Ρίο, μιας και ήρθαν αντιμέτωποι με κλειστές τουαλέτες, σωλήνες που έσταζαν και γυμνά καλώδια.

  • Ρίχνοντας αθλητή με σπασμένο πόδι

Δεν του έφτανε του Γάλλου αθλητή της ενόργανης γυμναστικής Σαμίρ Σαΐντ, που υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην ποδοκνημική, μετά από κακή προσγείωση, οι τραυματιοφορείς που τον μετέφεραν τον έριξαν από το φορείο. Σκεφτείτε μόνο πόσο πόνεσε.

  • Σφαίρες στο κέντρο Ιππασίας

Σφαίρα αναστάτωσε το κέντρο Τύπου στην εγκατάσταση της Ιππασίας, με τρύπα να δημιουργείται στην τέντα. Σύμφωνα με τις αρχές, αυτή προήλθε από μια παρακείμενη φαβέλα, που στόχο φαίνεται να είχε την κάμερα ασφαλείας. Η αστυνομία καθησύχασε αθλητές, δημοσιογράφους και κοινό. Λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε και μια δεύτερη σφαίρα!

  • Στο σκοτάδι

Κατά τη διάρκειά προπόνησής τους αθλητές της ενόργανης γυμναστικής έμεναν στο σκοτάδι. Οι διακοπές ρεύματος διαρκούσαν από 15 μέχρι 9ο λεπτά, με αποτέλεσμα η προπόνησή τους να διακόπτεται.

  • Και στο πολύ φως

Η ομάδα συγχρονισμένης κατάδυσης του Μεξικό παραπονέθηκε για το ισχυρό φως που υπήρχε, κατά τη διάρκεια της κατάδυσής τους.

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.