Φιλιππαίοι Γρεβενών
Φιλιππαίοι Γρεβενων - τουρνουα ποδοσφαιρου 2016Στο φιλόξενο δημοτικό γήπεδο των Φιλιππαίων Γρεβενών, δίπλα από το Λεωνίδας HOTEL, συγκεντρώθηκαν το Σάββατο (13-6-16) δεκάδες παιδιά από κοινότητες και δημοτικά διαμερίσματα, των ορεινών περιοχών του Νομού, και συμμετείχαν στο 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5 x 5, ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση του Δήμου Γρεβενών.


Μικροί ποδοσφαιριστές (αλφαβητικά) από: Δοτσικό, Μεσολούρι, Περιβόλι, Πολυνέρι, Πρόσβορο, Σαμαρίνα, Σμίξη και Φιλιππαίοι, γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν απόψεις, έπαιξαν ποδόσφαιρο και διασκέδασαν, σε μια πραγματική γιορτή του Αθλήματος.

Εμπνευστής του εγχειρήματος είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν.Γρεβενών και Δημοτικός Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Παλάσκας, όπου με την βοήθεια του Δήμου Γρεβενών, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών, εθελοντών (κυρίως των Φιλιππαίων), αλλά και των προέδρων όλων των κοινοτήτων που συμμετείχαν, κατάφερε να φέρει κοντά τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών Ζήσης Κιάκας και ο Κωνσταντίνος Παλάσκας:

Ο πρώην Πρόεδρος του Δοτσικού Γιώργος Λάγκας:


Ο Πρόεδρος της Σαμαρίνας Γιάννης Λυγούρας:

Τα παιδιά περιγράφουν την εμπειρία τους:

Εκεί συναντήσαμε και την παίκτρια της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου Αλεξάνδρα Καρπούζα από το Δοτσικό Γρεβενών:

Διαιτητές των αναμετρήσεων ήταν ο Κώστας Βλάχος και ο Αναστάσιος Γκόλιας.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι νικήτρια ήτα η ομάδα του Μεσολουριίου που νίκησε στα πέναλτυ την ομάδα των Φιλιππάιων 3-0.

Δείτε εικόνες:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.