κασαπιδησΔήλωση του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Ν.Δ. Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη μετά το πέρας της περιοδείας του στο Ν. Γρεβενών:

“Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία για τη χώρα, ο αγροτικός κόσμος έχει να αντιμετωπίσει και μια εντελώς εχθρική στάση της σημερινής Κυβέρνησης.

Η υπερφορολόγηση, ο τριπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών, η αύξηση του κόστους παραγωγής, η αύξηση του Φ.Π.Α., καθώς και η παντελής έλλειψη ελέγχων στην αγορά αλλά και του περιβόητου σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, είναι μερικά από τα εμπόδια που καλούνται οι Έλληνες αγρότες να αντιμετωπίσουν.

Τα αντιαγροτικά αυτά μέτρα καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή όλων των πολιτών και ειδικότερα των αγροτών στις κατ’ εξοχήν αγροτικές περιοχές της χώρας, όπως ο Ν. Γρεβενών.

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες αγρότες καλούνται να αξιοποιήσουν σχεδόν μόνοι τους τις δυνατότητες που προσφέρει ο νέος κανονισμός της Ε.Ε. για την οργάνωση της αγροτικής παραγωγής, καθώς και το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

Προς την κατεύθυνση αυτή ο Τομέας Αγροτικού της Ν.Δ., τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, επεξεργάζεται προτάσεις για την αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη στη χώρα και σε κάθε νομό.

Έτσι και στο Ν. Γρεβενών η Ν.Δ., μέσω του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με στελέχη του κόμματος αλλά και με όσους θέλουν να συνδράμουν θετικά προς την κατεύθυνση αυτή, σύντομα θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις αναπτυξιακού περιεχομένου με απώτερο στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας”.

loading…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.