Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Κασαπίδης από την περιοδεία του στα Γρεβενά: “Ο αγροτικός κόσμος έχει να αντιμετωπίσει μια εντελώς εχθρική στάση της σημερινής Κυβέρνησης” …

12 Αυγούστου, 2016 by Χρήστος Μίμης

κασαπιδησΔήλωση του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Ν.Δ. Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη μετά το πέρας της περιοδείας του στο Ν. Γρεβενών:

“Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία για τη χώρα, ο αγροτικός κόσμος έχει να αντιμετωπίσει και μια εντελώς εχθρική στάση της σημερινής Κυβέρνησης.

Η υπερφορολόγηση, ο τριπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών, η αύξηση του κόστους παραγωγής, η αύξηση του Φ.Π.Α., καθώς και η παντελής έλλειψη ελέγχων στην αγορά αλλά και του περιβόητου σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, είναι μερικά από τα εμπόδια που καλούνται οι Έλληνες αγρότες να αντιμετωπίσουν.

Τα αντιαγροτικά αυτά μέτρα καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή όλων των πολιτών και ειδικότερα των αγροτών στις κατ’ εξοχήν αγροτικές περιοχές της χώρας, όπως ο Ν. Γρεβενών.

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες αγρότες καλούνται να αξιοποιήσουν σχεδόν μόνοι τους τις δυνατότητες που προσφέρει ο νέος κανονισμός της Ε.Ε. για την οργάνωση της αγροτικής παραγωγής, καθώς και το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

Προς την κατεύθυνση αυτή ο Τομέας Αγροτικού της Ν.Δ., τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, επεξεργάζεται προτάσεις για την αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη στη χώρα και σε κάθε νομό.

Έτσι και στο Ν. Γρεβενών η Ν.Δ., μέσω του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με στελέχη του κόμματος αλλά και με όσους θέλουν να συνδράμουν θετικά προς την κατεύθυνση αυτή, σύντομα θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις αναπτυξιακού περιεχομένου με απώτερο στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας”.

loading…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

This entry was posted on Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2016 at 19:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply